To je to što me zanima!

Hrvoje Kečkeš: Od uloga gay likova do žestokog navijača

Nemam volje ići na Maksimir, to žalosno mjesto koje je nekad bilo simbol moga grada, a danas je njegov grob. No Dinamo mi nitko ne može oduzeti, kaže Kečkeš
Vidi originalni članak

Hrvoje Kečkeš (39) jedan je od najzaposlenijih domaćih glumaca koji godinama publiku oduševljava komičnim kazališnim i televizijskim ulogama.

Kolege ga opisuju kao veliku dobričinu koja uživa u svakoj svojoj radnoj minuti. Trenutno, uz svoje redovne predstave u kazalištu Kerempuh (u čijem je ansamblu od 2002. godine) završava sa snimanjima dviju serija “Počivali u miru” i “Nemoj nikome reći”. Iako je riječ o žanrovski potpuno različitim projektima, oba su mu, kaže taj skroman i miroljubiv umjetnik - vrlo zanimljiva i vjeruje u njihov uspjeh kod publike.

Express: Što ste sve spremni učiniti za neku ulogu?

- Rano ustajanje, a to je uglavnom oko pet sati ujutro i snimanje do odlaska na večernju predstavu, osobno mi se čini kao dovoljno velika žrtva.

Express: Postoji li uloga koju biste odbili? Imate li u glavi otprilike karakter koji nikada ne biste željeli igrati ili je svaka uloga izazov, pa i posao?

- Ne pada mi na pamet nijedna takva uloga. Mislim da to više ima veze s cjelokupnim projektom nego nekim određenim karakterom koji bi mi bio ponuđen da ga odigram. Barem dosad nisam naišao na neki takav primjer.

>>> Cijeli intervju pročitajte u Expressu 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • cuger007 16.12.2014.

    Dobar u Bitangama i Princezama, ali loše glumi gay-a u Stipe u Gostima!. Budimo realni!

  • ina67 16.12.2014.

    Kad ga čovjek gleda sva briga i problemi odu , a to nešto govori o glumcu.

  • fuj 16.12.2014.

    mamicevac

Komentiraj...
Vidi sve komentare