To je to što me zanima!

HSP peticijom želi da prekinu sve pregovore s EU do izbora

Danijel Srb, predsjednik HSP-a odlučio je započeti s raspisivanjem peticije kojom traži održavanje hitne sjednice u UN-u kako bi razjasnio karakter Bljeska i Oluje
Vidi originalni članak

U utorak u podne HSP će započeti sa akcijom potpisivanja peticije u svim županijskim središtima, prenosi HRT. Peticijom će tražiti prekidanje pregovora s EU do parlamentarnih izbora, obustavu progona hrvatskih branitelja, ukidanje zakona o općem oprostu i njegovu reviziju. 

HSP zahtijeva da se podignu optužnice protiv odgovornih u srpskim logorima te osnivanje povjerenstva koje bi utvrdilo tko je odgovoran za nezakonitu predaju transkripata sa brijunskog sastanka.

Neki od zahtjeva su i povlačenje veleposlanika iz zemalja članica EU, održavanje hitnog sastanka predsjednika Vlade RH s veleposlanicima članica EU akreditiranih u Zagrebu i zahtjev za održavanje hitne sjednice vijeća naroda u UN-u kojom bi se razjasnio karakter oslobodilačkih akcija Bljeska i Oluje.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • sandra_chelsea 19.04.2011.

    Naravno da podržavam! Ali imam jedno pitanje za vas...svatko ima svoje stavove i razloge, ali mi nije jasno što vam to smeta kod HSP-a? Na svakim izborima dobiju par % glasova, a koliko god srali po HDZ-u i SDP-u, uvijek ispadne kao da su to jedine 2 stranke u Hrvatskoj. Zašto ako kažeš da si HSP-ovac i da vjeruješ da su jedini nacionalisti i da jedini žele napraviti doslovno neovisnu republiku Hrvatsku, ispadaš odmah seljak i ustaša? Ispada da širiš mržnju i ne znam šta. E pa glasam za HSP svaki put i sad ću, Thompsonove pjesme volim iako ne mogu reći da ga slušam, volim Hrvatsku, ne i Vlast i nadam se da nikad nećemo ući u EU niti ikome dati komadić "našeg dijela svemira" niti ikad više izdati nekoga kao generale koji su nas oslobodili četničkog režima, a to što su ju ovi nesposobnjakovići uništili, to je drugi par rukava....Pozdrav svima!

  • hanna022 19.04.2011.

    Potpisujem!!!potpisujem sve moguce da Hrvatska opet zivi i bude kakva dolikuje...MI HRVATI!!!!

  • stari mudrac 19.04.2011.

    već smo takvog imali. samo je onaj uz sve mjere još i objavio rat americi. dobro da nas nisu našli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare