To je to što me zanima!

HSP prosvjedovao jer je HTV odbio prikazati spot

Spot je napravljen po snimkama HRT-a, te je zasnovan na dokumentiranim činjenicama koje nikog ne vrijeđa, smatra Pero Kovačević
Vidi originalni članak

HSP prosvjeduje jer su HTV i OTV odbile prikazati njihov predizborni spot pod nazivom "Riva" dok se o sadržaju spota ne očituje Etičko povjerenstvo, iako, ističu, stranka nije dobila nikakav službeni dokument o zabrani.
Kovačević se zapitao zašto je taj spot zabranjen kada se njime željelo reći da jedan dužnosnik HDZ-a govori jedno, a drugi nešto sasvim drugo. Spot je napravljen po snimkama HRT-a i zasnovan na dokumentiranim činjenicama te nikog ne vrijeđa, rekao je. Kovačević je ustvrdio kako je očito istina počela smetati Ivi Sanaderu, te kako je Povjerenstvo HRT-a pod jakim političkim pritiskom HDZ-a. Ljudi koji su to govorili na splitskoj rivi danas se stide toga, no stid je nečija privatna stvar, dodao je režiser spota Jakov Sedlar.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • entoni 20.11.2007.

    Pokažite spot HSP-a kaj su Niko i Jadranka bolji pobrali novce ! Puno toga još fali čak su zaboravili pohlepne,političarke ......Pitam se dali svi oni od izbora do izbora razmišljaju kako če blatiti jedni druge pa ne stignu se baviti drugim stvarima,osim pardon punjenjem svojih džepova. HSP-ovci nisu tome skloni ! Bar bi postavili na granice sa srbijom jaku vojsku da se ne ponovi 1991.

  • gardy 10.11.2007.

    sanader je luzer pa se boji istine.

  • leeloo 10.11.2007.

    iako je HSP daleko od moje političke orjentacije....rado bi gledala ovaj spot!

Komentiraj...
Vidi sve komentare