To je to što me zanima!

HSS-ov Vuco mokri u grmlje: "Gradonačelnik piša jer ima pravo jer ovo je veliki grad"

Siniša Vuco se pomokrio u grmlje i usput poručio da je Split veliki grad. Krešo Beljak ga je prozvao vjetrom u leđa Hrvatske seljačke stranke
Vidi originalni članak

Siniša Vuco, HSS-ov kandidat za gradonačelnika Splita, snimljen je kako mokri u grmlje. 

Glazbenik se prigodno obratio objektivu kamere koja ga je snimala, poručivši sljedeće: "Gradonačelnik piša jer ima pravo jer ovo je veliki grad i trebamo da zalijemo naše cveće", rekao je u videu Dalmatinskog portala.

Vjetar u leđa

Snimku je objavio Dalmatinski portal, a mi bismo ovom prilikom podsjetili na izjavu šefa HSS-a, Kreše Beljaka, nakon što je isplivala vijest o Vucinoj kandidaturi. 

“Vjerujem da je gospodin Siniša Vuco pravi čovjek na pravom mjestu. On nam daje vjetar u leđa koji nam je sad potreban”, izjavio je Beljak, a njegov "pravi čovjek na pravom mjestu" sad se, kako se na snimci zorno vidi, pomokrio u vjetar u HSS-ova leđa. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • bcelija 25.04.2021.

    S ovim pišanjem je usr'o motku! Nemojte mu zamjeriti bio je pijan ili napušten. Glasajte! Zaokružite broj... Kakvi kandidati!? Nadam se da će u predizbornoj još nekoga prebiti da dobije i glasače ljevice i desnice (Šakić). Iskreno, mene nije razočarao, bilo je očekivano nešto na ovom nivou.

  • Hiroo_Onoda 25.04.2021.

    Kad on postane gradonačelnik Splita svi će moći bez straha pišati i kakati tamo gdje ih stisne bez straha od kazne.

  • odb 24.04.2021.

    Ne vidim kako ovaj čovjek može izgubiti izbore za gradonačelnika Splita! Ovo je poklon za kladionicare, koeficijent 1,01!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare