To je to što me zanima!

HSS suspendirao Bajsa jer ne želi predati saborsko mjesto

Pokrenut je postupak o njegovoj odgovornosti pred tijelima stranke jer se oglušio na zaključak glavnog odbora HSS-a. Moguća kazna je manja opomena ili izbacivanje
Vidi originalni članak

Predsjedništvo HSS-a suspendiralo je Damira Bajsa i pokrenulo postupak o njegovoj odgovornosti pred tijelima stranke jer se oglušio na zaključak Glavnog odbora HSS-a da mora predati saborsku fotelju. Mogao bi biti kažnjen ili malom opomenom ili isključenjem iz stranke, javlja Večernji list

Slabi izborni rezultati pokrenuli su transformaciju stranke. Ključni ljudi u donošenju programa i uspostavljanju intelektualno-političke podloge koja bi omogućila da se stranka više ne percipira kao 'poljoprivredni sindikat bit će Miroslav Rožić i Damir Novotny. 

Osnovano je i Političko povjerenstvo HSS-a na čelu kojeg će biti Rožić. Tijelo će analizirati društvena događanja i predlagati političke aktivnosti stranke, kao i oblikovati program koji će zatim predstavljati javnosti. Stručno vijeće koje će se sastojati od stručnjaka iz nekoliko društvenih područja vodit će Novotny. 


Idi na 24sata

Komentari 74

  • zvrcko 05.04.2012.

    Taj Bajs je pravi licemjer i nepoštenjak. Jer on je u Saboru glasao protiv potpomognute oplodnje, a u isto vrijeme to je njegova žena učinila. I sada ti vjeruj tom liku.

  • klaus1 05.04.2012.

    Friščić je pokopao HSS,a ovaj novi Hrg će samo staviti kamen na grob.HSS-u će trebati vremena i vremena da se digne iz pepela.HDZ kako je krenulo samo će izgleda nastviti HSS-ovim pute,jer ono što se počelo događati po županijam i gradovima neće izaći na dobro.Recimo u KC i dalje su najjaći Polančecovi ljudi.Polančec iz sjene izgleda i dalje "upravlja" HDZ-om u KC,tako da je put u bespovrt izgleda neminovan.

  • zdrawe 05.04.2012.

    ma nedaj im to mjesto..

Komentiraj...
Vidi sve komentare