To je to što me zanima!

Htio ga poniziti: Splićanin (20) prebio mladića (21) iz Zagreba

Tužiteljstvo tereti 20-godišnjaka da je 21. lipnja 2017 na širem splitskom području, ničim izazvan prišao 21-godišnjaku i pitao ga odakle je u namjeri da ga ponizi
Vidi originalni članak

Zbog kaznenog djela nasilničkog ponašanja, splitsko Općinsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv 20-godišnjaka koji je u lipnju u pratnji još dvojice istukao godinu dana starijeg mladića, i to zato što je Zagrepčanin.

Tužiteljstvo tereti 20-godišnjaka da je 21. lipnja 2017 na širem splitskom području, zajedno s maloljetnikom i još jednom zasad nepoznatom muškom osobom, ničim izazvan prišao 21-godišnjaku i pitao ga odakle je, u namjeri da ga ponizi. 
 
Nakon što mu je ovaj odgovorio da je iz Zagreba, optuženi je ga je zatražio da mu pokaže osobnu iskaznicu, ali 21- godišnjak je nije imao kod sebe.
 
Potom ga je više puta rukama i nogama izudarao po tijelu, a kada je pokušao pobjeći, sustigao ga je i još jednom udario nogom.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • ljubica ljubičica_1 23.12.2017.

    Dali ovaj Splićanin zna da u Zagrebu ima najmanje Zagrebčana.Najviše ima Dalmatinaca ,Hrcegovaca i Bosanaca a mi čisti smo umanjini.I ja više sam u Splitu nego u Zagrebu.

  • nori 🖖 23.12.2017.

    Osobnu uvijek treba imati kod sebe

  • capronza 23.12.2017.

    Ovakvih budala ima i u Zagrebu dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare