To je to što me zanima!

Htio je povećati penis, a nakon operacije je ostao bez njega

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
SAD: Odmah nakon operacije Peruanac Enrique je dobio tešku infekciju koja se pretvorila u gangrenu. Da mu spase život liječnici su mu morali amputirati penis
Vidi originalni članak

Peruanac Enrique Milla (65) htio je ugraditi implantat u penis u bolnici na Floridi. Nakon operacije razvila se infekcija koja se ubrzo pretvorila u gangrenu. Enriqueu su morali amputirati penis kako bi mu spasili život zbog čega on tuži doktore koji su ga operirali.

U srijedu je Peruanac putem Skypea svjedočio u procesu protiv liječnika koje je tužio. Tvrdi kako je liječnički tim trebao znati za njegove probleme s dijabetesom i da su mu trebali zabraniti zahvat. Također smatra kako je u svemu zakazao anesteziolog Laurentiu Boeru jer nije procijenio 'rizik zahvata'. 

- Za mog klijenta to je bilo jedno neugodno, bolno i teško iskustvo. On sada mora mokriti kroz cijev, a ništa više nije isto kao prije. Milla nije išao na operaciju kako bi imao veći penis već zbog erektilne disfunkcije - rekao je Millin odvjetnik Spencer Aronfeld. 

Obrana optuženih liječnika tvrdi kako je Milla razvio infekciju jer se odmah seksao sa suprugom nakon operacije, piše ABC.

Idi na 24sata

Komentari 81

  • laky145 27.05.2012.

    sad pjevaj imali smo nismo znali dasmo imali

  • NoShow 24.05.2012.

    svasta i sa tim starim ljudima , sta im sve nece past na pamet ....

  • Beki25 21.05.2012.

    65 godina??? Šta se njemu još diže??? Sad će umjesti guziti biti gužen...

Komentiraj...
Vidi sve komentare