To je to što me zanima!

Htio napraviti 'selfie': Slučajno je raznio sebe i svoje suborce

Video traje 30 sekundi. Jedan od sirisjkih pobunjenika drži mobitel i navodno želi snimiti selfie s grupom, ali pritišće krivi gumb i dolazi do jake eksplozije...
Vidi originalni članak

Na internetu se pojavio video na kojem se čini kako je sirijski pobunjenik koji je htio napraviti selfie raznio sebe i svoje prijatelje. Pritisnuo je, naime, krivi gumb, piše Mirror.  

Osmorica muškaraca za koje se vjeruje da su članovi Sirijske oslobodilačke vojske okupili su se oko kamere. Snimali su propagandni video. Sjede ispred pobunjeničke zastave, a jedan od njih govori u mikrofon. Video traje 30 sekundi, a službene potvrde da za njega nema.

Jedan od pobunjenika drži mobitel i navodno želi snimiti selfie s grupom, ali pritišće krivi gumb i cijelu su prostoriju zahvatili dim i plamen.

Ne zna se ima li u eksploziji poginulih i ozlijeđenih, ali ako je snimka autentična teško je povjerovati da nitko nije stradao. 

Inače, sirijska oslobodilačka vojska bori se protiv Rusa, vojske Bašara Al-Asada te ISIL-a. Pobunjenike podržavaju SAD, Velika Britanija i Francuska. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • SAINT 28.09.2016.

    hrpa odrpanaca trenutni višak na svitu.....................

  • kung fu panda 22.09.2016.

    bumm bumm zabava

  • zeljkopž 17.09.2016.

    "Inače, sirijska oslobodilačka vojska bori se protiv Rusa, vojske Bašara Al-Asada te ISIL-a. Pobunjenike podržavaju SAD, Velika Britanija i Francuska. " Ha, ha, ha.... malo kretivnog novinarstva.

Komentiraj...
Vidi sve komentare