To je to što me zanima!

Htio pregaziti policajca, a na sudu se vadi na loš vid

Kindu terete da je u srpnju ove godine u Bibinju svojim BMW-om pokušao pregaziti policajca Josu Bubnjara iz Odjela za droge zadarske policije
Vidi originalni članak

Romeu Kindi zvanom Rome (38) iz Bibinja na Županijskom sudu u Zadru sude zbog pokušaja teškog ubojstva te uništenja i oštećenja tuđe stvari. Krivnju je porekao. Njegov odvjetnik predložio je specijalistički oftalmološki pregled s obzirom na to da je Kinda kratkovidan. Ima dioptriju veću od -10 na oba oka. Sudsko vijeće prijedlog nije odbilo već će o njegovoj provedbi odlučiti u tijeku postupka. Rasprava je odgođena za 27. siječnja iduće godine. Kindu terete da je u srpnju ove godine u Bibinju svojim BMW-om pokušao pregaziti policajca Josu Bubnjara (41) iz Odjela za droge PU zadarske. Policajac je od udarca preko poklopca motora pao na asfalt i lakše se ozlijedio, a Kinda je autom udario i u policijski automobil te pobjegao.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 25sat 04.11.2008.

    eh, što imamo genijalne odvjetnike ! kad su toliko pametni što ih nisu poslali da spriječe krizu na burzama

  • diki 04.11.2008.

    UAmerici se za ovokvo ponašanje dodjeljuje, ne manja kzna od deset godina, pa neka slijedeči mangup pokuša isto. No ovdje će dobiti opomenu jer nije vidio, a to što nije nosio naočela i znao je da nevidi te tako svjesno doveo u opasnost sve koji mu se nađu na putu, nas neinteresira ili boje rečeno Sud. Baš me zanima koliko će dobiti !

Komentiraj...
Vidi sve komentare