To je to što me zanima!

Htio se osigurati: Tri dana prije izbora Sinčić osnovao stranku

Ministarstvo uprave potvrdilo je da je 8. rujna zaprimilo zahtjev za upis političke stranke pod nazivom Živi zid - Ivan Vilibor Sinčić u registar političkih stranaka RH.
Vidi originalni članak

Ministarstvo uprave potvrdilo je HRT-u da je 8. rujna 2016., odnosno samo tri dana uoči izbora, zaprimilo zahtjev za upis političke stranke pod nazivom Živi zid - Ivan Vilibor Sinčić u registar političkih stranaka RH. 

Na pitanje zašto je povukao taj potez, Sinčić je rekao kako je riječ o pravnim zavrzlamama te da se samo htio osigurati, Sinčić je rekao kako je koalicija čvrsta i koalicija ide dalje. 

"Nije bilo nikakve fige u džepu. Uvijek je bilo nekakvih podmetanja, bitno je da idemo dalje", rekao je Sinčić.

"Odjednom dolaze različiti napadi od ljudi koji nikad nisu bili članovi stranke, strvinari napadaju sa svih strana. Živi zid je čvrsta stranka, Ivan je predsjednik i nema nikakvih problema u stranci. To je neka rezervna opcija za svaki slučaj, ako se opet dogodi slučaj Vase Brkića koji žele preuzeti stranku", kazala je Vladimira Palfi gostujući na N1.

Idi na 24sata

Komentari 193

  • dahhmal 13.09.2016.

    Skuzio Vilibor da gelipteri koji su naguzili Most sad njemu isti scenario slazu, drz se mali

  • TomislavVlašić 13.09.2016.

    Ajde ne s$rite vi iz 24 sata vrtite reklame HDZa tijekom cjelih izbora za masne pare. Dok isto vrijeme s#rete prtiv živog zida. Dakle zaribali su sa zakonom nešto im nije dobro crno na bjelo. Uredu falili su. AMO SAD ZABORAVITI da je HDZ i SDP tijekom zadnjih 25 godina unistio svaki moguci posao, inu, podravku, slavonija iseljena, muslimani nam se suncaju na plazama plase djecu, place su nam 2500kn i radimo ko cirni za sitne novce, a o iseljenju mladih da ne pricam. Ima jos puno toga nego vi necete da pisete o tome jer vam HDZ placa SRAMOTO MEDIJA. Neka su zajebali, tesko vas ovce prevariti. Dao bi svaki put glas za Živi zid, neka nije sve 100% legalno ali neka oni ucine ono sta su rekli da ce uciniti neka nas rjese NATOa, EU, Banaka stranih pa cemo viditi jeli bilo bolje glasati za ŽZ ili za te VAŠE reklame koje vrtite 24/7, trebate se szvati HDZ 24/7 a ne 24 sata. Zalosti jadna bijedna NAPRIJED VILI POKRADI SVE ALI KRADI ZA NAS NE ZA BANKE!!

  • Miške 13.09.2016.

    Neka bude oporba u Saboru, Neka bude nepotkupljiv i neka čujemo i drugu stranu. Dobro nam došao Sinčić. Mlade ljude treba u Sabor i vlast. Naravno da će ga sada plaćenici blatiti i pokusati sramotiti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare