To je to što me zanima!

Htjela snimiti selfie na prozoru pa je pala s 2. kata i poginula...

VELIKA BRITANIJA: Toni Kelly (20) iz Novog Zelanda poginula je na bizaran način. Svjedoci tvrde da je nakon pada bila još živa, no ozljede mozga bile su jače od nje
Vidi originalni članak

Toni Kelly (20), djevojka iz Novog Zelanda, pala je s prozora i poginula prilikom fotografiranja selfieja. S prijateljima je bila na razmjeni studenata u Londonu kad je došlo do tragedije, piše britanski UNILAD.

Svjedoci tvrde da je djevojka bila živa na licu mjesta, no ubrzo je preminula zbog fatalnih ozljeda mozga.

Njezina obitelj otputovala je u London kako bi preuzela tijelo i odvezla ga kući. Tonijina prijateljica rekla je da je Toni pokušala snimiti selfie na drugom katu i pala s prozora. Preminula je studirala u Velikoj Britaniji u sklopu razmjene studenata.

- Uvijek je bila dobre volje, vesela i nasmijana. Sjećat ću je se po njenom zaraznom osmijehu, rekla je jedna njezina prijateljica iz djetinjstva.

Njezini organi bit će donirani, a na internetu je pokrenuta kampanja prikupljanja novca za pogrebne troškove. Dosad je prikupljeno više od 30 tisuća novozelandskih dolara, što je približno 130 tisuća kuna.

Obitelj i prijatelji poginule Toni od nje se opraštaju na društvenim mrežama.

Idi na 24sata

Komentari 68

  • Mariana C 27.11.2017.

    Ovo je glupa smrt,bizarna smrt je bila kad su poginule one dvije Meksikanke kad ih je avion udario u glavu naravno dok su snimale selfie i na mjestu su ostale mrtce oba dvije.Opasan je postao taj selfie,ljudi umiru na svakakve načine samo zbog jedne glupe fotografije.

  • alcapone123 25.11.2017.

    Imala si ti ozlijedu mozga i prije pada....

  • 24.11.2017.

    Ljepa i glupa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare