To je to što me zanima!

Htjela spriječiti dečka da se ubije pa dobila metak u glavu

Ante se u iznajmljenom stanu u kojem su živjeli namjeravao ubiti. Mia ga je pokušala spriječiti, a navodno je u naguravanju pištolj opalio i metak ju pogodio
Vidi originalni članak

Mia R. (24) došla je u splitsku bolnicu u subotu oko 11 sati s prostrijeljnom ranom glave. U bolnicu je doveo njen mladić Ante M.(28), a liječnici su nakon kraćeg pregleda zaključili kako djevojka nije u životnoj opasnosti.

Prema neslužbenim saznanjima, Ante se u iznajmljenom stanu u kojem su živjeli namjeravao ubiti. Mia ga je pokušala spriječiti, a navodno je u naguravanju pištolj opalio i metak pogodio nju u glavu.

Metak je pogodio u tjeme i izašao pet centimetara dalje. Uz to je pogodio i kost lubanje, a krhotine kosti ušle su joj u mozak. Unatoč svemu, liječnici smatraju da je ne treba operirati. Djevojka se osjeća dobro i nema nikakvih krvarenja.

Iako se prvo sumnjalo u pokušaj ubojstva, oboje su potvrdili priču da se radilo o Antinom pokušaju samoubojstva.

Inače, prilikom policijskog ispitivanja, i Ante i Mia bili su pod snažnim utjecajem još neutvrđenih opijata.

Susjedi su čuli svađu, a i pucanj. Iako nisu željeli govoriti o incidentu, jedna je susjeda ipak rekla kako se iz njihovog stana često čuju svađe mladog para.

Ante i Mia poznati su policiji otrpije i to po zlouporabi droga, a sličan incident imali su i 2005. godine kad su se svađali i tukli. Mia će do daljnjega ostati na promatranju u splitskoj bolnici, dok Anti slijedi kaznena prijava, najvjerojatnije zbog dovođenja u opasnost života i imovine.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • igorskee 30.05.2011.

    Ja bas volim kad ovako budale hoce da se ubiju i slicno.

  • hajduk_torcida 29.05.2011.

    skužte naslov

  • glas slavonije 29.05.2011.

    pozdrav SUCIDRU od nekadasnjeg stanara najjaci kvart u splitu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare