To je to što me zanima!

Htjeli demolirati američki konzulat u Banjoj Luci

Nekoliko stotina prosvjednika zaputilo se prema američkom konzulatu s namjerom da ga demoliraju, ali ih je spriječio policijski kordon
Vidi originalni članak

Nakon prosvjednog skupa protiv neovisnosti Kosova u Banjoj Luci, manja skupina prosvjednika sukobila se s policijom. Nekoliko stotina mlađih prosvjednika nakon skupa zaputilo se prema američkom konzulatu s namjerom da ga demoliraju. Huligani su počeli gađati policajce kamenjem, a policija je uzvratila suzavcem.
Još jedna skupina nasilnika sukobila se s policijom u središtu grada, gdje je razbijeno nekoliko izloga, a razbijen je i izlog prodavaonice hrvatske tvrtke Croata.
Na banjalučkim ulicama oštećeno je i nekoliko automobila.
U izgredima je lakše ozlijeđeno šestero policajaca i jedan dječak.
Američki je konzulat ne radi još otkad ga je 21. veljače kamenovala skupina huligana, a od tada je pojačano i osiguranje oko zgrade.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Dadolino 27.02.2008.

    pobit će se oni sami ko kad divlje životinje staviš u kavez

  • mayhem26 27.02.2008.

    Ajd nađite na slici samo jednog starijeg srbina.....nema ga nego sve balavurdija.To je ta srpska ideologija i dokle god uče djecu tome zivjet če u bjedi.Niti jedna zemlja koja ima za saveznika komunističku zemlju nebi smjela ni prismrdit EU,al to ipak izgleda nije tako jer kako stvari stoje ako Srbija popusti Kosovu eto njih u EU za 2-3 godine.Zato J...Š EUROPSKU UNIJU.Daj Bože da se raspadne za par godina,a raspat če se jer nije od samog početka dobro formirana.Pa mi smo prije rata imali EU(JUGOSLAVIJA)iI znamo dobro sta je to i nebi trebali ulazit u nju nikad.....Je..ga opet sam skrenuo sa teme......

  • intel_1 26.02.2008.

    Boli me ...rac za americkim konzulatom u banja luci nek se poubijaju ako hoce nije nasa briga hvala bogu !!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare