To je to što me zanima!

HTV neće prikazati prilog o tužbi protiv I. Sanadera

Medicinska sestra Ankica Krajinović tužit će premijera za duševne boli. Krajnović jkaže da je u depresiji nakon što je odgledala sjednicu Sabora
Vidi originalni članak

Ekipa Informativnog programa HTV-a, unatoč najavi, neće emitirati prilog o umirovljenoj medicinskoj sestri Ankici Krajnović.
- Mislimo da bi priču o Zagrepčanki koja želi tužiti premijera zbog nanošenja duševnih boli bilo neprimjereno emitirati u predizborno vrijeme - rekli su na HTV-u. Krajnović je prošlu subotu rekla da je u depresiji nakon što je odgledala saborsku sjednicu. Dodala je kako je Sanaderovo ponašanje opasno za društvo i djecu te da će tužbom tražiti da se to više ne ponovi. Na HTV-u nisu sigurni hoće li prilog o njoj emitirati ni nakon izbora.

Idi na 24sata

Komentari 17

  • zul 30.05.2009.

    @SM ma sunce mamino ,nisi ti nikog nikam potrefil isto kak si fulal i temu! O tome se radi , pročitaš naslov i pokušaš napisat nešto u vezi naslova a ne o malim žutim traktorčićima. Kužiš? Tu ljudi komentirajuodnos HTV- a .... a kaj da ti velim kad ionako niš ne kužiš. Vidi si indikator (ocjene) pa možda nekaj i bude od tebe. To kaj ja štancam u 2,00 stvarno te brine ilinemaš nikaj pametnijeg?

  • user_29428 30.05.2009.

    @@@zul vidim da sam tebe pogodio u žicu očigledno si se našao uvrijeđen jer dok sam opisivao naše vrle političare(desne, lijeve,srednje, donje...) očigledno si se i ti našao u tim svim opisima osim što sam zaboravio nadodati da imaš upaljenje kožice što se vidi iz sata komentara u subotu u 0200h.

  • Mikiss 30.05.2009.

    Dragi moji kriticari nisu mi jasni toliki minusi na moj komentar da me Sanader uvijek nasmije do suza.Meni je on isti Mr.Been i sto je tu lose,ne kuzim??A tek njegov smisao za humor,fantasticno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare