To je to što me zanima!

Hugo Chavez opet je operiran: U dobrom je fizičkom stanju

Venecuelanskom predsjedniku na Kubi su uklonili leziju koja mu je otkrivena na istom mjestu gdje je bio tumor na zdjelici. I prošle godine operiran je dva puta
Vidi originalni članak

Predsjednik Venecuele Hugo Chavez u dobrom je fizičkom stanju nakon planirane operacije raka na Kubi, rekao je venecuelanski potpredsjednik. 

Chavezu (57) liječnici su u potpunosti uklonili leziju koja mu je otkrivena na istom mjestu gdje je bio tumor na zdjelici. 

Točna priroda i opseg njegove bolesti nikad nisu javno objavljeni, zbog čega su se javile glasine da je njegovo zdravstveno stanje puno gore od onoga kakvim se prikazuje, javlja BBC. I prošle godine Chavez je operiran na Kubi dva puta kako bi mu uklonili tumor na zdjelici. 

U listopadu 2011. javnost je obavijestio da je rak u potpunosti odstranjen, ali prošli tjedan je rekao da bolest zahtijeva još jednu operaciju. Zahvat je došao u vrijeme kad se venecuelanski predsjednik priprema za pobjedu na izborima u listopadu koja bi mu donijela još šest godina na vlasti. 

Idi na 24sata

Komentari 8

  • forrest gump_1 29.02.2012.

    Ima neobičan način vođenja države koji mi se ponekad i sviđa . Oporavak mu želim brz i neka se više ne razboljeva jer treba svom narodu .

  • Radnik1 29.02.2012.

    Hugo ti si Bog!

  • drug Tito_1 28.02.2012.

    Želim ti brz oporavak Hugo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare