To je to što me zanima!

Huligani pretukli Dalmatince, tijelom ih branila Zagrepčanka

Huligani su na Jarunu napali tri studenta. Šibenčanin J. M. (23) zadobio je teške ozlijede, a Makaranin M. M. (24) i Splićanin I. S. (23) su prošli s lakšim ozljedama
Vidi originalni članak

Skupina zagrebačkih huligana napala je u subotu u 3 sata ujutro trojicu studenata iz Dalmacije, koji su se vraćali iz noćnog izlaska na Jarunu. "Kaj je, tovari? Kaj radite tu? Derbi? Idete li na sutrašnji derbi", vikali su dok su mlatili mladiće. S trojicom studenata je bila i njihova prijateljica (22) iz Zagreba koja je u jednom trenutku legla na prijatelja kako bi ga obranila od siline udaraca, piše Slobodna Dalmacija

Šibenčanin J. M. (23) zadobio je teške ozlijede - prijelom ključne kosti, dok su Makaranin M. M. (24) i Splićanin I. S. (23) prošli s lakšim ozljedama.

- Nema drugog razloga napada osim činjenice da smo Dalmatinci. Kao da je bila postavljena sačekuša... tko prvi naiđe s "naglaskom" - navali! - rekao je jedan od napadnutih mladića.

Studenti su se Jarunskom cestom vraćali s koncerta Magazina koji je bio u klubu "Roko & Akademija".

Idi na 24sata

Komentari 220

  • huni00 26.03.2012.

    ljubo 88 prije su letili u more automobili s bg registracijama a sada sa zg-e registracijama

  • zeemax 26.03.2012.

    stup srama uvesti da im narod iskaže zasluženo poštovanje!

  • biberrr 26.03.2012.

    Za ovakve organizirane napade na slučajne prolaznike i sadističkog prebijanja zbog drugačijeg akcenta, bi trebalo dijeliti 3 do 5 godina zatvora. Nažalost,sudstvo ne funkcionira i zato mnogo mladih ljudi završava u bolnici,a neki i na groblju!

Komentiraj...
Vidi sve komentare