To je to što me zanima!

Huligani su izvukli vozača iz tramvaja i udarali ga bocom

Lupali su mu po vratima kabine. On im nije otvarao pa su provalili unutra i na silu ga izgurali van. Vozač je završio u Klinici za traumatologiju s lakšim ozljedama glave
Vidi originalni članak

U noćnom tramvaju broj 34 u nedjelju nešto iza ponoći dvojica huligana napala su ZET-ovog vozača.

- Lupali su mu po vratima kabine. On im nije otvarao pa su provalili unutra i izvukli vozača iz tramvaja. Jedan od počinitelja udario ga je bocom po glavi - rekli su nam iz Policijske uprave zagrebačke. Vozač je završio u Klinici za traumatologiju gdje su liječnici utvrdili da je zadobio lakše ozljede glave.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • eurodiesel 04.09.2011.

    milicija majka...bila i ostala...a vi lupajte minuse koliko hoćete...jedna od pozitivnih stvari one države je bila milicija....isto ko i gestapo u ww2..gdje oni dolaze tu trava ne raste,....a ovo danas je kazalište!! Da tebi na vrata pokucaju dva gospodina u crnom mantilu i odvedu te u nepoznatom pravcu na par dana..pa se u najboljem slučaju vratiš živ odbijenih bubrega i zubi....i prošetaš se po svom selu...e to je onda prevencija kad drugi vide kako piskaš na dva zubića i grčiš se od bolova..

  • e moj narode... 04.09.2011.

    e moj narode.., dobili ste šta ste tražili.. kada policija nalupa kakvoga kretenčinu svi se dižete na zadnje noge i udri po policiji..,skinuti im ovlasti,djeliti otkaze svaki put kad podignu glas itd.itd.. e pa sad uživajte u svojoj demokraciji i svojoj slobodi..

  • jdn 04.09.2011.

    Vozio sm se metrom u Minchenu i vidio kako kontrolor ide u pratnji dvojice cuvara. Kada ih vidis prodje te svaka volja za bilo kakvom raspravom. Mislim da ni cuvari logora nisu imali bolje predispozicije za to nego ona dvojica. Pa tko hoce neka izvoli.

Komentiraj...
Vidi sve komentare