To je to što me zanima!

Humanitarno: Croatia Airlines pokrenuo akciju Selfie od srca

Kako sudjelovati? Preko aplikacije Selfie od srca na Facebook stranici Croatia Airlinesa treba objaviti selfie fotografiju s oznakom #selfieodsrca
Vidi originalni članak

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines pokrenuo je humanitarnu akciju Selfie od srca kako bi se u javnosti još više razvila svijest o kardiološkim bolestima djece, a pritom se svi hrvatski građani imaju priliku aktivno uključiti i dati osobni doprinos. 

Kako sudjelovati? Preko aplikacije Selfie od srca na Facebook stranici Croatia Airlinesa treba objaviti selfie fotografiju s oznakom #selfieodsrca. Za svaki objavljeni selfie Croatia Airlines donirat će 10 kuna, a ukupni iznos prikupljen u ovoj akciji upotrijebit će se za kupnju pokretne trake za ergometriju, koja će se zatim donirati Odjelu kardiologije Opće bolnice u Dubrovniku.

Akcija Selfie od srca pokrenuta je kako bi se još više razvila svijest o bolestima srca i kod najmlađih članova društva, radi promicanja preventivnog djelovanja i zdravih životnih navika te prikupljanja sredstava za nabavu bolničke opreme, koja je nužna u liječenju oboljele djece.

Prema podacima državnoga Referentnog centra pedijatrijske kardiologije, u Hrvatskoj se oko 10.000 djece suočava sa srčanim bolestima, a svake godine rađa se između 400 i 500 djece s bolestima srca.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • jozabroz 05.12.2015.

    a ja mislio da skupljaju lovu za sljedece letove druga kotromanovica,,)))

  • Šlajfer 03.12.2015.

    silikoni u pilotskoj kabini za vrijeme leta

  • Toliko.o.Tome 03.12.2015.

    nesto pametno!

Komentiraj...
Vidi sve komentare