To je to što me zanima!

Hvala vam što pomažete "supermami" iz Županje!

Žene iz cijele Hrvatske prikupile su knjige za djecu Ivanke Arlović, župnik će organizirati prijevoz za bolesnog sina (7), a Grad će im kupiti krevete
Vidi originalni članak

Zahvaljujući pomoći čitatelja, Župljanka Ivanka Arlović (32), samohrana majka Sare (10) i Antuna (7), ove će godine bez problema opremiti djecu za školu, osigurati drva za zimu te bezbrižnije putovati u Bizovac sa sinom na liječenje. Nakon što smo objavili priču o hrabroj i nesebičnoj majci, koja je sama sagradila kuću za svoju obitelj skupljajući građevinski otpad na deponijima, javilo se mnogo ljudi koji su joj odlučili pomoći. Trebale su joj knjige za školu. Javile su se majke iz cijele Hrvatske i ponudile joj knjige svoje djece. Poduzetnik iz Šibenika, koji je htio ostati anoniman, majci će pomoći novčano.
- Ona je jako požrtvovna majka i sa svojim se zlom dobro nosi jer se nikada ne predaje. Pomognem koliko mogu ili pozovem župljane - kazao je Marko Peulić, župnik u Županji.
- Do sada smo pomagali Arlovićima i činit ćemo to i dalje. Ivanka rijetko dođe po pomoć pa ne znamo što joj treba, no dva kreveta za djecu možemo nabaviti bez problema i to ćemo im riješiti ovih dana - kazao je gradonačelnik Županje Davor Miličević.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Curious 12.07.2010.

    Stvarno je super mama, mnogi muški bi smatrali ispod časti to da skupljaju otpad i svojoj obitelji osiguraju dom...a dragi župnik nek se srami...obitelj kojoj je pomoć potrebna bila mu je pred nosom a on reagira i karitativno djeluje poslije objavljenog članka u novinama.

  • principessa 12.07.2010.

    svaka cast hrabroj majci, evo ja bi joj dala da imam nesto ... :(

  • brkljez 12.07.2010.

    *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin

Komentiraj...
Vidi sve komentare