To je to što me zanima!

Vrhovni sud odlučuje: Turudić im je poslao zahtjev za izuzeće

Predsjednik Županijskog suda odlučio je kako je zahtjev odvjetnika Ive Sanadera za njegovim izuzećem u ponovljenom suđenju za Ina-Mol i Hypo utemeljen
Vidi originalni članak

Ivan Turudić, predsjednik Županijskog suda u Zagrebu, je u utorak odlučio kako je zahtjev odvjetnika Ive Sanadera za njegovim izuzećem utemeljen i proslijedio ga je Vrhovnom sudu. Vrhovni sud nema rok u kojem mora odlučiti o tom zahtjevu, ali u praksi takve zahtjeve rješava u roku od dana ili dva. 

Podsjetimo, u ponedjeljak je na Županijskom sudu bilo zakazano pripremno ročište ponovljenog suđenja bivšem premijeru Republike Hrvatske Ivi Sanaderu (62) u slučajevima Ina-Mol i Hypo. Sanaderovi odvjetnici Čedo Prodanović i Jadranka Sloković tražili su izuzeće Ivana Turudića kao predsjednika Županijskog suda te kao predsjednika Sudskog vijeća te izuzeće svih sudaca Županijskog suda u Zagrebu koji bi mogli odlučivati o tom zahtjevu.

-  Dakle, smatramo da naš zahtjev treba riješiti predsjednik Vrhovnog suda - rekla je odvjetnica Jadranka Sloković u ponedjeljak. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • slavko00001 09.09.2015.

    Turudić je Sanaderov igrač a sve drugo je gluma...

  • Grad 08.09.2015.

    Drage moje Hrvatice, dragi moji Hrvati.....dragi moji ribari, dragi moji ratari, dragi moji težaci..... Ništa se ne brinite, sve je pod kontrolom i odvija se po scenariju kako sam dogovorila sa gospođom Omejec......Ne budite nestrpljivi.....Sve vas volim.....

  • Timmy2 08.09.2015.

    Ne daj se doktore Ivo :- ))

Komentiraj...
Vidi sve komentare