To je to što me zanima!

HŽ: Uprava mandate dala na raspolaganje novom ministru

Predsjednik Uprave Zlatko Rogožar te članovi Uprave Predrag Zekić, Marijan Klarić i Oliver Krilić dali su svoje mandate na raspolaganje novom ministru prometa
Vidi originalni članak

Predsjednik Uprave Zlatko Rogožar te članovi Uprave Predrag Zekić, Marijan Klarić i Oliver Krilić dali su svoje mandate na raspolaganje novom ministru pomorstva, prometa i infrastrukture Zlatku Komadini, priopćili su u utorak iz Hrvatskih željeznica. Također su naglasili kako Komadini čestitaju na imenovanju za ministra.


Idi na 24sata

Komentari 26

  • bbbbb 28.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • bbbbb 28.12.2011.

    Lopovi postavili preko 100 (stotinu) menađera i savjetnika sa po 20 000 kn,sindikalaca na državnom platnom spisku ko u priči (svaki kolodvor svoga sindikalca ima,haha) i sada su kao pošteni -mandat na raspolaganje-nabijem vas.....

  • Čedomir 28.12.2011.

    da baš su fora bio natječaj u 6 mjesecu i sve je išlo preko veze . A koga god poznam platio je posao e da znam kome se javiti za ta imena što su dobila lijepo pa da lijepo dobiju u ovoj pravnoj državi i otkaze.

Komentiraj...
Vidi sve komentare