To je to što me zanima!

HZZ je objavio oglas za posao da im se na njega nitko ne javi

Savjetodavac iz HZZ-a je objasnio da je zaposlena žena s liste nezaposlenih, ali su oglas morali objaviti kako bi poslodavac ostvario pravo na poticaj od 2000 kuna
Vidi originalni članak

Hrvatski zavod za zapošljavanje objavio je oglas za posao analitičara bilancista u petak, a zaključio ga je u nedjelju. Kažu da je radno mjesto rezervirano i nisu htjeli da im se javljaju drugi.

- Riječ je o knjigovodstvenom servisu iz Umaga, a zaposlili su ženu s liste nezaposlenih. Oglas smo morali objaviti kako bi poslodavac ostvario pravo na poticaj od 2000 kuna na mjesec, što 12 mjeseci plaća Zavod. Nismo htjeli da nam se javljaju ostali nezaposleni, pa smo stavili kratak rok - kaže savjetodavac HZZ-a Vinko Milos. Nije htio reći koji poslodavac, ali kaže da im je uobičajena praksa imati i takvih oglasa.

- Vi možete zaposliti i svoga supruga u svojoj tvrtki, ali on mora biti na listi nezaposlenih da dobijete poticaj - objasnio je neobični oglas Milos.

Idi na 24sata

Komentari 44

  • AnaMartinović 07.05.2012.

    NOOOOOOOOOOOUUUUUUUUUUUUUUUUU COOOOOOOOOMMMMMMEEEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNNTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

  • anči73 07.04.2012.

    evo to je naša država. pa dobro da li itko od ovih naših glavonja čita ove novine i da vide kako je to uopće država sa svojim zakonim i propisima može to omogućiti!!!!!!!!!

  • PittBull 04.04.2012.

    Ova država samo je.e nezaposlene davajući poticaje ovoj bandi poslodavackoj. Daju im poticaje a ovi otpustaju i zaposljavaju ponovo. A o ovom poticanju zapošljavanja mladih gdje dobiju 1600 kn da nepricam. Cura radila godinu dana na jednom mjestu da bi ova stoka od poslodavca dala njoj otkaz i ponovo uzme novu da nemora platit. Grozna drzava i grozna vlast. to je stvarno kao neka nocna mora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare