To je to što me zanima!

I Bujas pokazao srednjak: Dosta mi je uhljeba i lažnih domoljuba

'Hrvatsku volim, tu sam i nigdje ne idem, ali nemam vise trunke razumijevanja za lažna obećanja i korumpirane političare! Takvim sera*** imam samo jednu poruku', napisao je Bujas na Facebooku
Vidi originalni članak

Moja poruka svima koji me pitaju da li volim Hrvatsku? Nemam više niti trunke obzira prema demagozima i uhljebima koji nas sišu desetljećima, a kriju se iza lažnog domoljublja, započeo je Hrvoje Bujas, predsjednik udruge Glas poduzetnika sa svojim izlaganjem na Facebooku.

- Dosta je!

Hrvatska 2.0 nije lažna, netolerantna i korumpirana...dapače! 

APSURDISTAN Mi to plaćamo! 10.000 lokalnih političara košta milijardu kuna

Da, ja sanjam bolju i bogatiju Hrvatsku, sa efikasnim pravosuđem, sa sretnim i slobodnim građanima... državu koja daje jasna pravila igre, a pušta svoje građane da budu ono što žele biti!

Hrvatsku volim, tu sam i nigdje ne idem, ali nemam vise trunke razumijevanja za lažna obećanja i korumpirane političare! Takvim sera*** imam samo jednu poruku... jasna je - napisao je među ostalim uz fotografiju srednjaka.

Fotografiju je Bujas objaviio nakon što je napustio panel na kojem ga je HDZ-ova saborska zastupnica, u više navrata pitala je li on želio stvaranje Hrvatske.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • 28.06.2020.

    Svaka čast bujas legendo, imaš moj glas na izborima care, nek si pokazao srednjak

  • morana1 28.06.2020.

    Grozdana Peroć - " Shit of the Year" - HDZ- ova uhljebica i sitna duša!

  • leone46 28.06.2020.

    Bravo Bujas, većina ljudi želi bolju i bogatiju Hrvatsku ali pojma nemaju kako to napraviti. Zato i biraju stalno iste ljude koji vode zemlju u pogrešnom smjeru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare