To je to što me zanima!

I dalje čiste snijeg po Zagrebu, obustavljen tramvajski promet

Komunalne službe, vatrogasci i ZET i tijekom subote provodili su akciju uklanjanja snijega, nakon što su se građani sami požalili gradonačelniku Milanu Bandiću
Vidi originalni članak

Tramvajski promet Draškovićevom ulicom u Zagrebu zatvoren je od 10 sati u nedjelju zbog skidanja snijega s krovova, a vlasti mole građane za strpljenje. Zbog sigurnosti građana je promet zatvoren u smjeru juga, javlja Tportal

Komunalne službe, vatrogasci i ZET i tijekom subote provodili su akciju uklanjanja snijega, nakon što su se građani sami požalili gradonačelniku Milanu Bandiću na opasnost koja im prijeti. Bandić je odmah pozvao nadležne da očiste snijeg, zbog čega jedno vrijeme nisu vozili tramvaji samim centrom grada u subotu predvečer.

Iz Ureda za upravljanje hitnim situacijama Grada Zagreba su upozorili građane da obrate pozornost na snijeg koji pada s krovova te su im preporučili da izbjegavaju takva mjesta po gradu.

Idi na 24sata

Komentari 63

  • MarijaJurić 21.01.2013.

    U Međimurju isto ima snijega,mi koji smo na brdu teško dođemo do trgovine.

  • WOMANIZER 20.01.2013.

    bravo bandiću!

  • ee letit 20.01.2013.

    Ajmo ovako ako svi u Zagrebu pođu doma u svoj zavičaj Zagreb ostaje prazan grad to što su neki došli u petak a neki u subotu svi ste vi dotepenci samo što se neki stide htijeli bi biti gospoda ali krv nije voda !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare