To je to što me zanima!

'I dalje dobivam prijetnje, ali je policija odmah našla napadače'

Zasad ih je troje i jedan je dva dana ležao u pritvoru. Prijetnje su uglavnom da se meni spremi sprovod, moja djeca. Uglavnom preko lažnih profila, Instagrama, ali policija svejedno dolazi do njih, rekla je
Vidi originalni članak

Podrška nam znači puno iako je situacija jako teška i bolna. Presretne smo i ja i Lorena. Ona je ovo jako emotivno doživjela. Hvala svima, građanima Zadra, ljudima diljem Hrvatske, ljudima iz inozemstva. Hvala svima na ovolikoj podršci, jer da toga nije bilo, mislim da Lorena ne bi dobro prošla, rekla je Ana Gurlica, majka pretučene djevojke iz Zadra za Novu TV. 

ZA NIŠTA NIJE ODGOVARAO Krvavi dosje: Daruvarac je još 2012. premlatio bivšu djevojku

- Lorena je sve to dosta emotivno doživjela. Vidjela je sve prijateljice, izašlo je puno mladih ljudi, znanaca, školaraca i razrednika. Ona je sretna, vidjela je da su ljudi uz nju i ona želi dokazati svoju istinu - objasnila je Gurlica. 

Istaknula je da, iako su na slučaj reagirali svi vodeći političari, od petka nema pomaka. Njezina kćer i dalje živi u strahu, tvrdi. 

HHO: OBOMA NARUŠENA PRAVA Majka pretučene na prosvjedu: Policija je oko nas, ali bojim se!

- Nadam se da će to završiti i da će Lorena nastaviti svoje školovanje i da će biti sve kako treba biti - dodala je. Ana Gurlica istaknula je i da vjeruje sutkinji kojoj je dodjeljen slučaj. 

Na pitanje primaju li i dalje prijetnje, Gurlica je rekla da su su im ovih dana prijetili, no da su sve prijetnje odmah prijavljene policiji. Pohvalila je i reakcije policije jer su brzo pronašli počinitelje . 

NASILNIK DARUVARAC NA SLOBODI Majka pretučene djevojke: 'Njoj prijete da će meni na sprovod'

- Zasad ih je troje i jedan je dva dana ležao u pritvoru. Prijetnje su uglavnom da se meni spremi sprovod, moja djeca. Uglavnom preko lažnih profila, Instagrama, ali policija svejedno dolazi do njih - rekla je Gurlica. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • Prva Proleterska 20.12.2018.

    Novinari , kad već upotebljavate tuđu nesreću za punjenje svojih novina , što ne pitate šefa ZD kriminalistićke policije Zadarske , da li je ta osoba na platnom ili bilo kakvom drugom spisku suradnika policije ! A za poćetak ste mogli ljudima kazati najosnovnije a to je gdje je zaposlen i od koga prima platu ! Kažite to , pa će svima biti jasno šta i kako i ko koga tu štiti ! Gdje živi , kolko plaća najam , jel prijavljen kao podstanar , plaća li vlasnik stana porez od najma i tako dalje i tako dalje ! Otežajte mu život do daske , ako već žalite djevojku a kao njega osuđujete !

  • centarfor 20.12.2018.

    Molim te objasni što ti znači: "od petka nema pomaka". Što se je moglo i trebalo dogoditi uz to što je ministar došao i izvidio stvari u Zadru a i pokreće izmjenu zakona. Bilo bi ga da si ti uzela stvar u svoje ruke. On i dalje šeta Kalalargom. Nije ti baš sjela ona fotografija gdje ležiš na onom frajeru koji vam je ponudio čuvanje 24 sata.

  • Lun@777 20.12.2018.

    Zašto policija nije sankcionirala i suučesnike ovog nemilog događaja. Naime, nitko nije pozvao policiju, čak su pojačali radio i udaljili se van iz lokala. Znači sve je to bilo pripremljeno. Vlasicu lokala koja nije htjela svjedočiti ili je svjedočila da ništa nije vidjela, isto tako u zatvor. Kakve bande to haraju Zadrom? Tko ima pravo tako premlaćivati mlade ljude. Zar je ovaj monstrum Daruvarac zaista doušnik policije, kao što ovdje pišu komentatori koji ga znaju. Kako to da policija reagira tek nakon 3 dana, kad je njena majka tražila pravcu, inzistirala i prikupila dokaze te podastrijela policiji, tek onda ga se uhapsilo. Što na to ima reći ministar Božinović, da li je sve to u redu, da li je to pouka krkanima da mogu raditi što žele. Kao i onaj zdravstveni slučaj u Metkoviću, zašto puštamo da se dese tragedije, pa tek onda reagiramo. Nešto je opasno trulo u našoj zemlji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare