To je to što me zanima!

Pronađeno tijelo mladića koji je jučer skočio sa Starog mosta

Muškarac podrijetlom iz Zvornika navodno se oglušio na zahtjev članova kluba skakača da mora proći obuku želi li skočiti s legendarnog mosta u Mostaru...
Vidi originalni članak

Potraga za 25-godišnjakom koji je u četvrtak popodne skočio sa Starog mosta u Mostaru i više nije izronio nastavila se danas. Muškarac podrijetlom iz Zvornika koji je živio u Austriji navodno je uoči skoka pitao članove kluba skakača treba li skok platiti, na štop su mu oni rekli da prvo mora proći obuku. 

On se na to oglušio, a nakon skoka nije izronio. 

Nešto kasnije njegovo je tijelo uočio policajac kod Lučkog mosta, ali je nakon toga ono opet potonulo. Pripadnici Gorske službe spašavanja u BiH njegovo su tijelo pronašli stotinu metara od Lučkog mosta koji se nalazi nizvodno od Starog mosta. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • ZelenaHrvatska 13.08.2016.

    Sto god ko rekao zao mi je dečka,poginuo je bezveze!

  • das 13.08.2016.

    Skokom s velike visine lako se gubi kontrola položaja tijela. Ja sam jednom s tri puta manje visine skočio na glavu pa na kraju pao na leđa. haha nikad više nisam tako skakao! treba to izvježbat s puno skokova i postepeno povisivajući visin. Skok s tog mosta pa i da skakčeš na noge je preopasan i možeš dobit takav udarac u prepone da se onesvijestiš! Očito je nezgodno pao!

  • crazy mind 12.08.2016.

    da ga je netko gurnul sa mosta trebalo bi ga zaliti, ovako sam skocio sam se ubio

Komentiraj...
Vidi sve komentare