To je to što me zanima!

I dok sirena najavljuje napade Big Brother još snima ukućane

Da nema biznisa poput show biznisa pokazuju Izraelci. Unatoč stravi koja se događa u Pojasu Gaze i čestim uzbunama u Izraelu, TV kuća i dalje snima show
Vidi originalni članak

Izraelska TV industrija izgubila je 15 milijuna funti od početka sukoba u Pojasu Gaze prije 23 dana. Problem je u tome što se zbog čestih i dugotrajnih vijesti ne emitiraju komercijalni programi. Unatoč čestim uzbunama koje upozoravaju na zračne napade, produkcija ne želi prekidati snimanje šeste sezone Big Brothera.

Medijska kuća Keshet napravila je sklonište za ukućane u vili u selu Neve Ilan, zapadno od Jeruzalema.

U prvom tjednu, alarm se oglasio dva puta. 

Potpredsjednik Knesheta Ran Telem priznao je kako su puno raspravljali o ideji prije odluke. Međutim, pomogao je podatak da 45 posto kućanstava prati Big Brother. 

- Publika voli da mogu pobjeći od stvarnosti pa se trudimo održati show unatoč teškoj situaciji - rekao je. Naglasio je kako prekidaju program vijestima ako je nešto jako bitno. 

Naravno, kritičari smatraju da je loše razmišljati o profitu u ovakvoj krizi. Otkad traju sukobi poginulo je više od 1400 ljudi. Izraelci nemilosrdno napadaju civile u Pojasu Gaze iako tvrde da im je pravilo - ne gađati civile. U jednom od posljednjih napada, meta im je bila UN-ova škola u kojoj su bile izbjeglice, a napali su i tržnicu za vrijeme primirja dok su se ljudi pokušali opskrbiti hranom. 

Idi na 24sata

Komentari 97

  • chaz michael michaels 01.08.2014.

    mislite stanare, a ne ukućane

  • baltazarrr 01.08.2014.

    Ja se pitam da li je hol..aust od izraelaca napravio zvijeri?,jer jedno je sigurno..oni nisu baš pri čistoj svijsti,plus imaju nuklearno oružije

  • 01.08.2014.

    Koza je ispustila iritantni zvuk.

Komentiraj...
Vidi sve komentare