To je to što me zanima!

I Hrvati znaju napraviti 'flash mob': Pljesak se orio zemljom

I Hrvati znaju napraviti 'flash mob'. Danas se, točno u podne, pljeskalo diljem Lijepe naše za zahvalu svima onima koji rade u bolnicama i onima koji pomažu u borbi protiv korona virusa
Vidi originalni članak

Danas u podne sam na svojim društvenim mrežama objavila da se izađe na balkone i prozore te da se zaplješće svim doktorima, medicinskim sestrama i ostalima koji se bore protiv korona virusa, rekla nam je čitateljica koja je sa svojim društvom pljeskala na radnom mjestu.

- Evo, mene nema kod kuće, radim pokraj caffe bara Dalioro, a svi koji su bili sa mnom u podne dali su pljeskom podršku - dodala je.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Nakon što su Talijani napravili 'flash mob' te sa svojih balkona i prozora pjevali i svirali jer su prisiljeni biti u kućnoj izolaciji, i Hrvati su pokazali kako mogu napraviti sličnu stvar. 

VIDEO: TALIJANI DIŽU DUH Dobri duhovi karantene: Izađu na balkon i bodre se pjesmom

Velika većina građana je dobila Whatsapp poruku čitateljice kojom se pozivalo da svi danas u 12 sati izađu na svoje prozore te dugim pljeskom zahvale svima koji da nas rade u bolnicama i ostalima koji pomažu u borbi protiv korona virusa. 

- Jedna jednostavna gesta za udružiti sve naše ruke. Proslijedi dalje - još je pisalo u poruci.

'Preponosna sam na svoj kvart'

- Slučajno sam prolazila ulicom kad sam začula pljesak, bilo je točno 12 sati. Onda sam se sjetila da sam još jučer dobila obavijest i baš sam bila preponosna na svoj kvart, rekla je čitateljica iz Španskog koja je poslala snimku 'flash moba' iz Španskog.

- Mene je to baš razveselilo, rekla je čitateljica. Još dvije čitateljice su nam poslale snimke iz kvarta Travno i Španskog. Čitateljica iz Španskog dodala je i kako je na ulicama osjetno manje ljudi, a trgovine su gotovo prazne.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kao kvart smo dobro organizirani. Da ne bi nastala gužva sinoć su po šestero ljudi puštali u trgovinu, ispričala je.  Osim na Španskom pljeskalo se i u Mamutici. 

Evo kako je to izgledalo po Hrvatskoj...

Zagrepčani pljeskom podržali lječnike u borbi protiv koronavirusa

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

Pljesak podrške iz Vlade kao zahvalnost radnicima u bolnicama i svima koji pomažu u borbi protiv epidemije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I u Splitu se pljeskalo bolničkom osoblju

U Opatiji nisu pljeskali, ali su se bacili u more

 

 

Idi na 24sata

Komentari 135

  • 16.03.2020.

    ..........najveći pljesak vlade je bio kad su medicinari sudskim putem i štrajkom morali realizirati prekovremeni rad...........

  • Fenix 15.03.2020.

    U Svijetu ima na desetine hiljada firmi koja se bavi pronalazenjem ljekova al u zadnjih 20 godina nisu niti jedan napravili vec samo muzu miljarde iz drzavih kasa sa laznim obecanjima. Peru ogroman novac na burzama i na kraju stecaj !! Sa su napravili virus koji nazalost ubija ljude a oni trljaju ruke jer ce jednog lijepog dana izumit "lijek "

  • Fenix 15.03.2020.

    Da ste takvi kad treba rusit korumpirane politicare i ja bih pljeskao 20 dana !!! Al ste kukavice i zato zivimo jadno !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare