Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Imate priču? Zovite i šaljite! 099/224-2424 za WhatsApp, Viber, MMS, SMS email: reporter@24sata.hr telefon za čitatelje: 01/24-24-242
11 komentara

Dobri duhovi karantene: Izađu na balkon i bodre se pjesmom

Talijani su osmislili način kako dići duh posrnuloj naciji. Izađu na balkone i krenu pjevati navijačke pjesme kako bi se međusobno bodrili i dizali duh naciji nakon katastrofalne krize koja ih je pogodila zbog korona virusa

Foto: Screenshot (Facebook)
11 komentara

Što raditi u kućnoj karanteni dva tjedna ili duže, i što je najbitnije - kako ne poludjeti kad si predugo zatvoren u četiri zida svog doma?

Talijani su osmislili način. Izađu na balkone i prozore te krenu pjevati navijačke pjesme kako bi se međusobno bodrili i dizali duh naciji nakon katastrofalne krize koja ih je pogodila zbog korona virusa.

POGLEDAJTE VIDEO:

Video tih trenutaka punih nade za 'posrnulu' talijansku naciju snimljen je kraj Napulja, a glavni akteri su stanari jednog bloga zgrade u gradiću Casoria.

PRVA BITKA DOBIVENA Spasili prvog oboljelog Talijana pa otkrili kako su ga liječili...

Na snimci se može čuti kako Talijani pjevaju i 'Ostajemo u svojim domovima', 'Nikad nećemo odustati' i slične parole koje dižu moral. Sličnu atmosferu napravili su i u talijanskom gradiću Benevento.

Italija je prva europska država koja je uvela karantenu za cijelu zemlju. Nalazi se u crvenoj zoni, a građanima je ograničeno kretanje.

Više od 60 milijuna Talijana nalazi se u svojim domovima kako bi se zaustavilo širenje koronavirusa. Prepune trgove i ulice sada je zamijenila tišina i tek pokoji čovjek koji je izašao iz svoje kuće zbog obavljanja osobnih potreba. Sva javna mjesta podsjećaju na mjere opreza vizualnom signalizacijom. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message