To je to što me zanima!

Josipoviću pada popularnost, Kolindi Grabar Kitarović raste

Da su danas izbori za predsjednika, Josipović bi dobio 49,2 posto glasova, što je za 0,9 posto manje nego prethodni mjesec. Grabar Kitarović bi, pak, dobila 35,2 posto
Vidi originalni članak

Prema novom istraživanju Cro demoskopa, predsjedniku Ivi Josipoviću pada popularnost, dok HDZ-ovoj kandidatkinji Kolindi Grabar Kitarović raste, prenosi HTV.

Da su danas izbori za predsjednika države, Josipović bi dobio 49,2 posto glasova, što je za 0,9 posto manje nego prethodni mjesec. Grabar Kitarović bi, pak, dobila 35,2 posto, što je za šest posto više u odnosu na prošli mjesec.

Treće mjesto, s tek 4,3 posto glasova, zauzima Milan Kujundžić, kandidat Saveza za Hrvatsku.

Idi na 24sata

Komentari 369

  • andrija 2 07.07.2014.

    Nikada u Hrvatskoj neće biti sreće,moramo se jedino zapitati zašto?

  • ŽeljkoKranjčević 06.07.2014.

    Što se Kolinde tiće:Ona će svaki dan imati veću popularnost.1.Građani su:Ogorčeni prepucavanjima sadašnje vlade i ne reagiranja predsjednjika na cjelu situaciju,kao da se njega ne tiće. 2.Ova cjelokupna gospodarska situacija i potezi vladajućih oko korupcija:Jednostavno bit ćče kažnjeni,jel su ljudi nezadovoljni. 3.Ponekad mi se čini da je:Predjednik Premjer jel je glasniji od njega i nejgfove funkcije.Sjetimo se samo:Mimohoda Vukovara,pa sama njihova prepucavanja bez korupcije i remetinca.

  • pravda2011 06.07.2014.

    Ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare