To je to što me zanima!

I one su heroine nacije: Doktori i sestre zapljeskali čistačicama

Španjolski liječnici odlučili su pažnju skrenuti na važnost posla čistačica. Emotivnom gestom odlučili su dati podršku i njima i ukazati im da su tu uz njih
Vidi originalni članak

Video u kojem medicinsko osoblje plješće čistačicama u bolnici u Barceloni obišao je cijeli svijet. Ovomu su gestom liječnici i medicinske sestre željeli ukazati na važnost i požrtvovnost i njih, čistačica i čistača u bolnicama.

Dok većina ljudi ne radi zbog novo nastale situacije oko korona virusa, liječnici i medicinske sestre obavljaju nevjerojatan posao kako bi spriječili daljnje širenje virusa te pronašli što bolju metodu liječenja zaraženih.

POGLEDAJTE VIDEO:

Iako je njihov posao važniji te o njima ovise životi bolesnih, ovi su liječnici odlučili pažnju skrenuti na važnost posla čistačica. Emotivnom gestom odlučili su dati podršku i njima i ukazati im da su tu uz njih.

Isprva, čistačice nisu shvatile da je pljesak upućen njima te su zajedno s doktorima pljeskale, a kada su shvatile da plješću upravo njima, nisu uspjele zadržati suze.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Ane2215 02.04.2020.

    Radim baš taj posao ali u njemačkoj je da smo par eura plaćene više jer čistimo izolaciju, ali mislim da naše zdravlje nije vrijedno toga iako imamo zaštitnu opremu nekako me jeza uhvati kada uđem u te sobe

  • 02.04.2020.

    Svakako. Svakako. One su neizostavne i jednako, ako ne i vise, izlozene ovoj posasti kao i dr. med. djelatnici. Zasluzuju vece place za ono sto rade.

  • kung fu panda 02.04.2020.

    E pa hvalim te Bože da se netko sjetio pohvaliti i čistačice jer kad pogledate dezinficirati se bolnica doktori ulaze u skafanderima i svom mogućom opremom niti dva sata nakon toga šalju se čistačice da sve operu i očiste ,a od zaštitne opreme friska figa plaćene milostinjom

Komentiraj...
Vidi sve komentare