To je to što me zanima!

Pobunjenici koristili kemijsko oružje? Hvali se da ubija djecu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na internetu se pojavio video u kojem sirijski pobunjenik Nadeem Baloosh navodno govori kako je on koristio kemijsko oružje jer slijedi ideologiju Osame Bin Ladena
Vidi originalni članak

Na internetu se pojavio video koji je navodno snimio Nadeem Baloosh, član pobunjeničke grupe Riyadh Al Abdeen, koja je aktivna u Latakiji u Siriji. Pobunjenik u videu navodno govori kako je koristio kemijsko oružje jer slijedi ideologiju Osame Bin Ladena. Baloosh govori o kemikalijama koje su smrtonosne i naglašava da ih on posjeduje. 

- Odlučili smo im nanijeti štetu tako što ćemo im ubijati žene i djecu. Ubijat ćemo njihove žene i djecu sve dok oni ne prestanu ubijati naše žene i djecu - rekao je Baloosh i dodao kako su se snage sirijskog režima približile mjestu gdje se skriva njegova grupa.

- Saznali smo da je ovo oružje veoma moćno i učinkovito. Tako ih možemo otjerati. Objavili smo da, ako nam se približe za samo jedan metar, sve je dozvoljeno. Napast ćemo ih u njihovim domovima, dan ćemo im pretvoriti u noć, a noć u dan - rekao je  Nadeem Baloosh, piše infowars.com.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • smijeh 07.09.2013.

    na you tube postoje snimke di se vidi jasno vidi kako pobunjenici rade FAKE videa,masa civila puna krvi lezi po podu i strane ekipe snimaju,kada posnime,ta ista masa civila se dize sa poda i svi zivi,takvih smimki ima stalno ali ubrzo se skidaju kad strane sili (amerika) to skuzi.koga zanima vidjet ce i sam da jos ih ima na you tubu samo treba mrvicu potrazit,nije tesko.nisam na strani ni asada ni pobunjenika ali tamo se vodi neka teska mucka.a ak ce neko citat neovisni tisak koji nevelica niti jednu stranu onda van je tu Advance.hr pa ima bezbroj clanaka i videa o zlocinima i jedne i druge strane

  • mladen3x 06.09.2013.

    Assad se dobro drži a stiže pomoć Rusa,vrijeme je da se svijet oslobodi od Američkog zla i njihovih saveznika.

  • zahira45 06.09.2013.

    Je, lijepo sam vam rekla da su pobunjenici ti zločinci. Znaju to i Ameri al im Asad smeta pa ga lijepo uz ovu namještaljku miču. Katastrofa!

Komentiraj...
Vidi sve komentare