To je to što me zanima!

I prije su bježali: Hrvata (28) i djevojčicu iz Leipziga još traže

Policija je pokušala pronaći Marija F. (28), no nisu mu uspjeli ući u trag. Curica je s njim pobjegla i prije mjesec dana, a kad se vratila, smjestili su je u Dom za djecu
Vidi originalni članak

Njemačka policija još traži 11-godišnju Lisu Pawlikowski iz Leipziga, koja je prije 18 dana posljednji put viđena u Domu za djecu Centra za socijalni rad. Nagađa se kako je djevojčica u bijegu s Hrvatom Marijem F. (28), koji je u Njemačkoj i Austriji radio kao vozač kamiona.

- Pretražujemo sve lokacije na kojima bi djevojčica mogla biti, no novih informacija nemamo - rekli su nam u policiji u Leipzigu i dodali kako slučaj vode kao bijeg od kuće, a ne otmicu jer je djevojčica dobrovoljno napustila dom. Policija traži i Marija, no na adresi koju je dao u policiji nisu ga pronašli. Policija je navodno razgovarala i s njegovim prijateljima, no ni oni ne znaju gdje se skriva par. Lisin otac Jens Fritzsche uvjeren je kako je njegova kći s Hrvatom, koji joj je u pismu izjavio ljubav. Lisa je Marija upoznala prije dvije i pol godine, dok je bio u vezi s njenom majkom. Majka je zbog psihičkih problema izgubila skrbništvo nad djevojčicom i nju su smjestili u dom. Prije nekoliko mjeseci je počela živjeti s ocem, koji je otkrio da se dopisuje s Marijem. Razmjenjivali su pisma i dopisivali se na internetu, što joj je otac strogo zabranio. Nije ga poslušala.

- Ona je tek ušla u pubertet, to je djetinja zaluđenost. Kad sam joj pokušao objasniti da joj je Mario bolesno privržen, silno se razljutila i rekla mi da sam ‘control freak’. Ljubav očito nisam mogao i znao zabraniti - ispričao je otac za njemački Bild. Krajem studenog Lisa je prvi put nestala s Marijem. Nije se pojavljivala u školi, pa je učiteljica prijavila nestanak. Nakon desetak dana vratila se kući, a socijalne službe smjestile su je u dom, iz kojeg je i sad pobjegla. Njen je otac policiji prijavio Marija za seksualno zlostavljanje. Djevojčicu je pregledao liječnik, no tragove zlostavljanja nisu našli. Otac je policiji dao i pismo u kojem Mario njegovoj kćeri izjavljuje ljubav.

- Nedostaješ mi. Bilo nam je tako lijepo zajedno. Tvoje zdravlje mi je najbitnije i znaš da drugačije nije moglo biti. Ako sam te povrijedio, žao mi je - pisao je Mario Lisi.

Očajni otac želi da mu se kći vrati kući

Siguran sam da je s njim. On nema nikakvih prava na moje dijete. Želim svoju kćer natrag, rekao je Jens Fritzsche (38), Lisin otac. Znao je da se Lisa dopisuje s Marijem i to joj je zabranio. Ona se naljutila i nazvala ga “control freakom”.

"Kod mene ti je bilo dobro i lijepo"

U svakom kutu, kamo god odem, nedostaješ mi. Bez tebe ne mogu ništa. Vrijeme koji si provela kod mene bilo je tako lijepo i dobro za tebe, napisao je vozač kamiona u pismu 17 godina mlađoj djevojčici.

Idi na 24sata

Komentari 144

  • grofica marica 04.01.2012.

    Bolesni su svi oni koji misle da curica od 11 godina osjeca preko nekome seksualnu privrzenost, to je dijete koje samo treba neciju ljubav i zastitu. Ocito takve komentare pisu neki koji ili nemaju djecu ili imaju ali onda se pitam kakvi su to roditelji. Ta curica je samo dijete zaboga. Nadam se da je negdje na sigurnom i da doista nije ozlijedjena.

  • Eva5 04.01.2012.

    Nisam htjela komentirat jer nema veze sa navedenim tekstom. Poznam Srbe koji su ok i imaju zdrava razmišljanja, poštujem ih kao ljude. Na žalost neki su stvarno bolesni. Pišite po svojim portalima šta vas je volja al ovdje nas ostavite na miru vi koji sijete mržnju. Nemate pravo na bahatost, sjetite se Vukovara, Ovčare !!! Nije me briga tko je koje nacionalnosti, bitno je da je čovjek. Ima nas svugdje svakakvih.

  • danci0001 04.01.2012.

    zasto,ali zasto je njegov identitet zasticen a njen nije?zasto?????

Komentiraj...
Vidi sve komentare