To je to što me zanima!

I Stevi Culeju nedostaje oružje: HDZ-ovac je pozirao s puškom

Culej je bivši branitelj, a fotografiju na Facebooku je objavio s naslovom: Specijalna Policija. Prijatelji su ga podržali, ali i poručivali da krenu u čišćenje ako su puške pune
Vidi originalni članak

HDZ nam nije odgovorio smatraju li primjerenim da njihov zastupnik Stevo Culej pozira u javnosti s puškom uz prijatelja koji nosi majicu HOS-a s pozdravom “Za dom spremni”.

Nakon što je zastupnik Željko Glasnović pozirao s čitavim arsenalom oružja i zbog toga dobio poziv policije, HDZ-ov Culej je iskoristio proslavu u Vinkovcima. Uz Dan oružanih snaga, u tom mjestu se obilježava i 26. obljetnica osnutka Zbora narodne garde.

Culej je bivši branitelj, a fotografiju na Facebooku je objavio s naslovom: Specijalna Policija.

Prijatelji su ga podržali, ali i poručivali da krenu u čišćenje ako su puške pune. Naveli su i poimence neke zastupnike srpske manjine i SDP-a “i ostalu četničku bagru” koju bi dvojac trebao privesti.      

Idi na 24sata

Komentari 466

  • ljubica ljubičica_1 31.05.2017.

    Dali se ovako smije pozirat u Hrvatskoj?A ratno stanje nije !

  • Lun@ 777 31.05.2017.

    Krkan do krkana u tom HDZ-u. Znamo što oružje znači, crna kronika je puna tekstova o ubojstvima, čemu onda slikanje sa oružjem. Culej valjda želi biti kao Predsjednica, pa eto ove degutantne fotografije. Stvarno bezveze.

  • 30.05.2017.

    Ovo je sigurnije , neki su probali s tenkom pa nije dobro zavrsilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare