To je to što me zanima!

I to u jednoj Visokoj školi: Bivši premijer dobio novu funkciju...

Zoran Milanović imenovan je predsjednikom Diplomatskog vijeća Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld. Iz Visoke škole nisu željeli iznositi više detalja
Vidi originalni članak

Bivši premijer i predsjednik SDP-a Zoran Milanović imenovan je predsjednikom Diplomatskog vijeća Visoke škole međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld, doznaje Hina iz te visokoškolske institucije.

Iz Visoke škole nisu željeli iznositi više detalja, najavivši da će više informacija o Milanovićevu imenovanju biti dostupno na konferenciji za novinare o kojoj će javnost pravodobno biti obaviještena.

Visoka škola međunarodnih odnosa i diplomacije Dag Hammarskjöld obrazuje stručnjake na području međunarodnih odnosa i diplomacije, a s radom je počela 2009. godine. Trenutno je njezin dekan akademik Ivo Šlaus.

Idi na 24sata

Komentari 151

  • intellectus 19.11.2017.

    Davno prije sam pisao o milanoviću njegovoj religijskoj orijentaciji i vjerskom idolu o Zwingli-ju, a sada dolazi nagrada. Dobiva radno mjesto u Sdp-ovoj "kući mira", gdje je glavni propovjednik nitko drugi doli Sdp-ov akademik Ivo Šlaus. Lijepo sa sakriše iza Dag Hammarsköld koji im nije nimalo sličan, ali je dobar zaštitni ogrtač protiv nevremena , ali i dobar izvor prihoda. Nećeš vjerovati šta sve «mudre glave» spojiše Zwigli-a i Dag Hammarsköld-a, ne vuče li to na ono poznato milanovićevo……u obitelji je imao i ustaša, a inače su partizani….Ma bravo, lijepo servirano, ali sve to treba progutati. Slijedeća velika afera je već programirana.

  • Dianysi 19.11.2017.

    Zoki, vrati se !

  • skipi 18.11.2017.

    Taj je svakom pogodan.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare