To je to što me zanima!

I žene napadaju: Pljačkašica bez maske otela 100.000 kuna

Naredila je zaštitaru da legne na pod, a potom na šalteru zatražila novac. Išetala je sa 70 tisuća kuna, 9 tisuća eura i 500 dolara. Policija još traga za pljačkašicom
Vidi originalni članak

Za sada nepoznata ženska osoba u utorak oko podne “olakšala” je OTP banku u Zagrebačkoj ulici u Sesvetama za stotinjak tisuća kuna. U poslovnicu je ušetala bez maske i s pištoljem u ruci s time da još nije poznato da li se radilo o pravom ili plastičnom pištolju. Po klasičnom scenariju stigla je do zaštitara iz zadarske tvrtke Adriatic security i uperivši oružje u njega naredila mu da je legne na pod što je ovaj i učinio. Potom je prišla šalteru i od dvije zaposlenice, 31-godišnje M. V. i godinu dana mlađe M. P., zatražila novac.

Nakon što su joj dale, neslužbeno doznajemo, sedamdeset tisuća kuna, devet tisuća eura i petsto dolara pobjegla je u nepoznatom smjeru. Policija je odmah oduzela snimke nadzornih kamera iz banke, a jučer su inspektori pokušavali nabaviti snimke sigurnosnih kamera koje pokrivaju parkiralište ispred poslovnice. U OTP banci danas nisu željeli ništa odati, a opis pljačkašice, koji je neslužbeno doznajemo, prilično manjkav, ne žele otkriti ni u zaštitarskoj tvrtki kako ne bi ometali policijsku istragu. Zaštitar, koji je nakon pljačke u šoku, poslan je, tvrde u Adriatic Securityju, na odmor što je inače običaj te tvrtke nakon traumatičnog iskustva zaposlenika.

Prvi susjedi OTP banke u Sesvetama su Privredna i Hypo banka. Njihovi zaposlenici nisu vidjeli ništa osim što su naknadno, kada je stigla policija i zagradila područje, čuli što se dogodilo. Je li imala pomagača iznutra ili izvana ili je pljačkašica bila “sam svoj majstor” vjerojatno će pokazati istraga.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • Nagrizatelj 11.08.2011.

    Budući da nema vrtara - tko je uvjek činitelj - pomagač mora biti zaštitar...

  • user_51823 11.08.2011.

    pa ipak je to dosta više od 100 000 kn toliko bi morao biti pismen ovaj koji piše taj članak

  • zenga2 10.08.2011.

    Bravo mala bravo tako treba pokazat glavonjama da i narod može lapat.Drži se da te ne otkriju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare