To je to što me zanima!

Ide u zatvor: Uhodio djevojku (16), prijetio joj i pisao grafite

Mladić iz Koprivnice i djevojka su se upoznali preko društvenih mreža. Nakon što ga je odbila počeo ju je maltretirati. Prema pravomoćnoj presudi mladić mora u zatvor na šest mjeseci
Vidi originalni članak

Mladić (27) iz Koprivnice, prema pravomoćnoj presudi, morat će šest mjeseci u zatvor zbog maltretiranja srednjoškolke. Djevojku je maltretirao od travnja 2013. do rujna 2014., a ona je tada imala 16 godina.

Upoznali su se preko društvenih mreža i počeli se bezazleno dopisivati. Mladić se nakon nekog vremena ozbiljno zainteresirao za djevojku, a ona ga je odbila. Nakon toga ju je počeo vrijeđati i prijetiti joj. Preko Facebooka došao je do njezinog broj mobitela. Maltretirao ju je SMS porukama, preko Vibera i  Whatsappa. Zvao ju je na mobitel te ju je počeo uhoditi. Posvuda ju je pratio, a na kućici autobusnog stajališta ispisao je grafit u kojem ju je imenom i prezimenom grubo vrijeđao i iznosio neistine o njoj.

Ružne riječi grafita su se uskoro proširile njezinom školom pa je djevojka imala problema s kolegama u razredu. Popustila je u školi i počela imati psihičke probleme. Djevojka i majka sve su prijavile. Mladić je uhićen i podnesena je kaznena prijava protiv njega. Prvo je dobio rad za opće dobro. Tužitelji su se žalili pa je osuđen na šest mjeseci zatvora, piše Prigorski list. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • OrcaPerestrojka 28.10.2016.

    Lik je iskompleksirani propali djevac. Nema para za prostitutke i hrabrosti i samopouzdanja za djevojke/žene pa liječi komplekse na srednjoškolkama. A što fali mladim profesoricama i onima do 40 godina?

  • Jackal1 28.10.2016.

    Pa to je pedofil ! Ona ima 16 a on 26.To je trebalo 3 godine zatvora .

  • Blue_Saiyan 27.10.2016.

    Sad paziti kad izade.....mozda bi mu trebalo malo ruke polomiti cisto da mu nepadne napamet nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare