To je to što me zanima!

Todorićeva kućna blagajna: Na dan su trošili 70 tisuća kuna!

U prodaji je novi broj političkog tjednika koji pomno razotkriva najvažnije političke priče u Hrvatskoj. Na dar novi broj magazina Auto start
Vidi originalni članak

Potpuna forenzična analiza privatnih financija obitelji Todorić donosi šokantnu istinu. Trošili su na dan 73.733 kune. Nije baš to tako malo.

Novinari Expressa Ivan Pandžić i Vilim Cvok hrabro su uronili u gomile brojki, koje su izvukli financijski vještaci, i razotkrili sve neistražene tajne novčarskog krvotoka posrnule obitelji, bivših vlasnika golemog koncerna Agrokor.

Nadalje, Boris Rašeta je razgrnuo sve mitove i istine o novom crkvenom projektu: stvaranju muškaraca po volji kleru. Onih frajera koji se ne gnijezde po kući, kuhaju ili, ne daj Bože, nešto čiste. Život, objašnjava kontroverzni pater Ike Mandurić, traži druge kvalitete od hrvatskih muževa. A sve se to može naučiti u odgojnim kampovima na Kupresu. Pa sad, tko želi, neka izvoli...

Koji je pravi Plenković, pita se naša politička reporterka Tea Kvarantan. Onaj hrabri predvodnik pobune protiv volje Macrona i Merkel u Bruxellesu ili kolebljivac koji se ne usudi maknuti sumnjivo lice u Vladi, bračkog trgovca i developera Lovru Kuščevića.

Kultura je uvijek bila raskošno tretirana u Expressu. Ni ovaj novi broj nije izuzetak. Dajana Čuljak, zvijezda kazališnog hita “Zaljubljeni Shakespeare”, dala nam je veliki intervju o curi iz Pleternice koja je pala na glumu. Hvala Bogu da je bilo tako.

Recenzirali smo kazališnu predstavu po romanu velikog novinara Drage Hedla, objavili feljton o Muhammadu Aliju, pohvalili satiru u odličnom stripu “Grimizna laguna”... Novi Express od petka na kioscima za samo 14 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • normalan 365 08.07.2019.

    Nije problem da je trošio i 100.000kn dnevno, kad je imao 20.000 budala na minimalcu.

  • ubi.se.od.posla 08.07.2019.

    postoji nešto u privatnom nekakvom biznisu što se zove troškovi dana...Svojedobno je Zdravko Mamić rekao da njegov radni dan košta,da ima i neke troškove ŠTO JE TOČNO! I to je bilo nekakvih 3-4 000 eura,tako da 10 000 za Todorića i nije neki novac,veliki sustav iziskuje i velike trroškove

  • krao_sam_1 07.07.2019.

    Hvala tata za plaću što si mi davao. Ljudi su nezahvalni ali u tom trenu i tih 2700 plus 300 tramvaja je bilo kao san.

Komentiraj...
Vidi sve komentare