To je to što me zanima!

Identificirali kosti mladića (16), nestao je prije čak 41 godinu

Steven Soden i njegov prijatelj igrali su se u parku, a nakon toga im se izgubio trag. Testovi bi trebali utvrditi jesu li Soden i drugi dječak žrtve serijskog ubojice
Vidi originalni članak

Američka policija je zahvaljujući DNK testu identificirala ostatke mladića (16), koje su pronašli još 2000. godine. Istaknuli su kako se radi o Stevenu Sodenu, kojeg su posljednji put vidjeli 1972. godine kako se u parku igra s prijateljem.

Njegova obitelj strahovala je kako je mladića ubio serijski ubojica John Wayne Gacy, koji je kriv za smrt najmanje 22 djece. Policija je uzela DNK uzorak njegove sestre, ali ni jedna od Gacyjevih žrtava nije identificirana kao Steven. 

Mladića su identificirali upravo zahvaljujući sestrinom DNK uzorku, a okolnosti njegove smrti utvrdit će nakon pretraga. Njegovog prijatelja Donalda Caldwella (12) još traže. Pretpostavlja se kako je dječak također mrtav. Gacy je inače smaknut 1994. godine zbog svojih zločina, javlja Daily Mail.

Idi na 24sata

Komentari 28

  • jožina 19.05.2013.

    ovo je kao u filmu.... strahota kakvih ljudi ima...

  • LjiljanaMilovanovic 19.05.2013.

    Kod njih nema zastare, oni traze dok ne nadju a takvih slucajeva imaju na milione.

  • spindoctor 19.05.2013.

    Ovako, ovo su činjenice -taj osumnjičeni je bio još jedan serijski ubojica koji je pedofil -homoseksualac, http://en.wikipedia.org/wiki/John_Wayne_Gacy Inače, tko hoće googlati, može naći zanimljive stranice upravo s tom temom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare