To je to što me zanima!

Identificiran je drugi bombaš čije su tijelo našli u Bataclanu

Izvor blizak istrazi navodi da je bombaš bio francuski državljanin, a drugi izvor da je belgijski. Jedan od njegove braće koji je bio pritvoren je u Belgiji, pušten je
Vidi originalni članak

Identificirano je truplo drugog bombaša samoubojice pronađeno u koncertnoj dvorani Bataclan u Parizu, doznaje se u nedjelju od više izvora.

Izvor blizak istrazi navodi da je bombaš bio francuski državljanin, a drugi izvor da je belgijski.

Jedan od njegove braće koji je bio pritvoren je u Belgiji, pušten je na slobodu, navodi francuski policijski izvor.

Protuterorističke službe nemaju informacije o trećem bratu koji je možda jedan od bombaša samoubojica ili je u bijegu, rekli su ti izvori. Belgija je izdala tjeralicu za njim.

Trojica braće živjela su u Bruxellesu, rekao je jedan od izvora.

Osobna iskaznica trećeg brata - o kojemu istražitelji nemaju informacija - bila je predočena u subotu ujutro u prometnoj kontroli na francusko-belgijskoj granici. Istražitelji nastoje utvrditi je li ju predočio njezin vlasnik.

Dosad su identificirana dvojica od sedmorice bombaša koji su poginuli u napadima što su Pariz zavili u crno. Prvi je identificiran kao Omar Ismail Mostefai, 29-godišnji Francuz s prebivalištem u pariškom predgrađu.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • navrhbrdavrbamrda 15.11.2015.

    Jeli vi kuzite da su od onog lika nasli komad prsta pša ga po tome identificirali!! Pa taj lik je bija u komadićima i bice su ga lopaton skupili!! A tako i ovoga haha!!

  • Voltaire_ 15.11.2015.

    Dragi Parizani, koji ste izgubili svoje najmilije, tuzite hanumu Merkelici koja je u EU uvezna vise tisuca terorista. AMEN.

  • DzozeMurinjo 15.11.2015.

    Vjerovatno Ameri i ostali zele ih toliko isprovocirati da dode do totalnog istrebljenja, a tu smo mi ipak jos jaci zbog naoruzanja. Samo trebaju da naprave dovoljno zla da ih pocnemo tamanit, a glupaci nasjedaju na to da su strasni i da se bojimo od njih a zapravo ce doci do toga da cemo morati ici do Indije dok sve ne pregazimo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare