To je to što me zanima!

Idućeg tjedna u unutrašnjosti napokon više sunca: Izmjenjivat će se toplije i hladnije vrijeme

Jutra će biti prohladna pri čemu je u ponedjeljak na sjevernom dijelu mjestimice moguć slab mraz. Prema sredini tjedna temperatura će malo porasti, a nakon srijede, u drugoj polovici tjedna ponovno hladnije
Vidi originalni članak

U prvoj polovici idućeg tjedna u unutrašnjosti će napokon biti više sunca.

U nedjelju ujutro će još prevladavati oblačno, pri čemu je mjestimice moguće i malo snijega, uglavnom lokalno i vjerojatnije u gorju i na istoku zemlje. Na Jadranu će još jednom prevladavati sunčano. Puhat će umjerena i jaka bura, podno Velebita s olujnim udarima. Jutarnja temperatura, u unutrašnjosti od -3 do nule, u gorju i niža, do -6, dok se na moru očekuje većinom između 2 i 7 stupnjeva.

- Očekuje nas djelomice sunčano i suho vrijeme. Ujutro će mjestimice biti magle, osobito u ponedjeljak. Jutra će početkom tjedna biti dosta hladna, uz umjeren, a u gorju i jak mraz. Danju će prema sredini tjedna biti postupno biti toplije. Neće biti vjetra, a u srijedu će u gorju zapuhati jugozapadnjak - prognozira meteorolog Nove TV Danijel Brzoja.

Dodaje, kako će na Jadranu će prevladavati sunčano, uz slabu do umjeren buru i sjeverozapadnjak, a potkraj srijede tek prolazno i umjereno jugo. Jutra će biti prohladna pri čemu je u ponedjeljak na sjevernom dijelu mjestimice moguć slab mraz. Prema sredini tjedna temperatura će i ovdje uz južinu malo porasti, a nakon srijede, u drugoj polovici tjedna ponovno hladnije, promjenjivije, povremeno s oborinama. Na kopnu bi opet mogle lepršati pahulje, a gorske krajeve vrlo vjerojatno očekuje i novi, ne osobito obilan, ali konkretan snijeg.

Nakon zatopljenja prema sredini tjedna, u drugoj polovici opet se očekuje osjetno hladnije vrijeme.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • komentator Luka10 28.01.2023.

    nisam vidio sunce ne pamtim

Komentiraj...
Vidi sve komentare