To je to što me zanima!

Stiže snijeg? 'U četvrtak će ga biti i u unutrašnjosti Dalmacije'

Jutra će biti hladna uz mraz i maglu, a i dnevna temperatura u padu, osobito prema kraju tjedna, uz sjeveroistočni vjetar. Na Jadranu do srijede uglavnom suho i barem djelomice sunčano
Vidi originalni članak

U ponedjeljak će još biti relativno toplo, na Jadranu uz mjestimice jaku buru, zatim sve hladnije, a osim temperature i vjetra zimskom će ugođaju tijekom tjedna sve češće pridonositi i snijeg, osobito na kopnu, objavili su u svojoj prognozi u središnjem Dnevniku HTV-a stručnjaci iz Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Još u ponedjeljak temperature će biti oko 8-9 stupnjeva na kopnu i do čak 15 na Jadranu, a od utorka sve hladnije, javlja DHMZ-u. 

- Osjetnije oborine stižu u četvrtak: snijeg prvo u Lici i unutrašnjosti Dalmacije, a zatim se od petka vjerojatnost snijega znatno povećava i u ostalim krajevima, pri čemu se ne smije isključiti mogućnost i većih količina. Jutra će biti hladna uz mraz i maglu, a i dnevna temperatura u padu, osobito prema kraju tjedna, uz sjeveroistočni vjetar - javlja DHMZ.

Na Jadranu do srijede uglavnom suho i barem djelomice sunčano, uz slabljenje bure. U četvrtak jače naoblačenje s kišom, osobito u Dalmaciji, a bura i istočnjak će jačati, pa snježne pahulje mogu donositi i na obalu. Od petka je velika vjerojatnost oborina duž cijele obale, ponegdje su moguće i obilnije padavine. Temperatura zraka u postupnom padu, pa će hladno biti i na Jadranu.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • ivanunited 10.12.2018.

    Znači tri pahulje do Božića i odma panika ili samo prodaja zimske opreme,.. Bolje bi pogodili da jednostavno samo pogledate u nebo...

  • Kripton Lon 10.12.2018.

    U četvrtak novi snijeg a još ne znamo kamo s onim od subote , današnjim..Ovdje na sjeverozapadu se borimo sa rekordnim minusima nezabilježenim u povijesti mjerenja... i kratkim rukavima. Da mi je znati kojim putem dolazite na posao , pa bar bi vidjeli na vjetrobranu pada li kiša ili što već.

  • 10.12.2018.

    zima je ništa čudno za prosinac,

Komentiraj...
Vidi sve komentare