Obavijesti

News

Komentari 27

Stiže snijeg? 'U četvrtak će ga biti i u unutrašnjosti Dalmacije'

Stiže snijeg? 'U četvrtak će ga biti  i u unutrašnjosti Dalmacije'
1

Jutra će biti hladna uz mraz i maglu, a i dnevna temperatura u padu, osobito prema kraju tjedna, uz sjeveroistočni vjetar. Na Jadranu do srijede uglavnom suho i barem djelomice sunčano

VIDEO

U ponedjeljak će još biti relativno toplo, na Jadranu uz mjestimice jaku buru, zatim sve hladnije, a osim temperature i vjetra zimskom će ugođaju tijekom tjedna sve češće pridonositi i snijeg, osobito na kopnu, objavili su u svojoj prognozi u središnjem Dnevniku HTV-a stručnjaci iz Državnog hidrometeorološkog zavoda.

Još u ponedjeljak temperature će biti oko 8-9 stupnjeva na kopnu i do čak 15 na Jadranu, a od utorka sve hladnije, javlja DHMZ-u. 

- Osjetnije oborine stižu u četvrtak: snijeg prvo u Lici i unutrašnjosti Dalmacije, a zatim se od petka vjerojatnost snijega znatno povećava i u ostalim krajevima, pri čemu se ne smije isključiti mogućnost i većih količina. Jutra će biti hladna uz mraz i maglu, a i dnevna temperatura u padu, osobito prema kraju tjedna, uz sjeveroistočni vjetar - javlja DHMZ.

Na Jadranu do srijede uglavnom suho i barem djelomice sunčano, uz slabljenje bure. U četvrtak jače naoblačenje s kišom, osobito u Dalmaciji, a bura i istočnjak će jačati, pa snježne pahulje mogu donositi i na obalu. Od petka je velika vjerojatnost oborina duž cijele obale, ponegdje su moguće i obilnije padavine. Temperatura zraka u postupnom padu, pa će hladno biti i na Jadranu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.