To je to što me zanima!

Iglom za šivanje ubo ženu u snu i zarazio je HIV-om

Novi Zeland: Muškarac ju je zarazio virusom kako bi ona opet spavala s njim. Rekao je da želi da budu isti. Mogao bi dobiti do 14 godina zatvora
Vidi originalni članak

HIV-om zaraženi muškarac (35) na Novom Zelandu
je ubo iglom za šivanje, umrljanom njegovom krvi, svoju suprugu dok je spavala. Zarazio ju je virusom, kako ga bi ona opet htjela spavati s njim, prenosi BBC. Priznao je zločin, a zbog toga bi mogao dobiti do 14 godina zatvora. Presuditi će mu početkom sljedeće godine. Par se na Novi Zeland doselio 2004., a tada je on na zdravstvenim pregledima otkrio da je zaražen. Žena i djeca nisu imali virus. Supruga je ispričala da je ostala u braku zbog dobrobiti djece, ali se bojala zaraze i nije htjela spavati s mužem.
U svibnju prošle godine na nozi je otkrila ubod, a dva dana kasnije opet se probudila nakon uboda. Ispričala je i kako je vidjela da suprug ima špricu punu krvi. Saznala je da je zaražena na redovnom sistematskom pregledu, četiri mjeseca kasnije.
- Rekao mi je da mu je žao. Ispričao je kako me ubo jer je htio da budemo jednaki, da ostanem živjeti s njim i da ga ne ostavim - ispričala je žena.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • law 06.12.2009.

    i opet nisu jednaki- jer on je zaražena kretenčina a ona samo zaražena !

  • user_39293 06.12.2009.

    koja tragedija..užas

  • baky126 06.12.2009.

    koji bolesni majmun al doslovno bolesni

Komentiraj...
Vidi sve komentare