To je to što me zanima!

Igor (4) nije niti zaplakao nakon poskokova ugriza

Dječačića Igora Kalinića je poskok ugrizao za prst dok je ispred kuće u Srbu obuvao tenisice. Njega su roditelji odmah odveli k liječniku u Donji Lapac
Vidi originalni članak

Mali Igor Kalinić (4) obuvao je tenisice pred kućom u Srbu. Približio mu se poskok i ugrizao ga za prst desne ruke u četvrtak oko 15 sati. Baka je to vidjela, dotrčala te zmiju ubila metlom.
- Sva sreća da ga je ubila jer sam vidio da je riječ o poskoku pa smo Igora odmah odvezli liječniku - kaže otac Sava (38).
On i supruga su iz Srba Igora najprije vozili 30 kilometara do Donjeg Lapca, gdje mu je liječnik dao protuotrov. Nakon toga dječaka su odvezli u 102 kilometra udaljeni Gospić, gdje su ga zadržali na promatranju u bolnici.
- Dobro da smo bili blizu i da smo ga mogli odvesti liječniku. U Srb liječnik dolazi jedanput na tjedan i ne želim razmišljati što bi bilo da smo supruga i ja bili odsutni. Poskoka ima posvuda i želim upozoriti i druge da paze na djecu - priča zabrinuto otac dodajući kako su učenici pred osnovnom školom u Srbu prije tri dana također našli poskoka i ubili ga.
Igor se dobro oporavlja. Kirurg Opće bolnice Gospić, dr. Branko Garković rekao je da je dijete stabilno i da je pravovremenom reakcijom spriječeno najgore.
- Nije se preplašio niti je plakao. Začudo, sve je to dobro podnio, za razliku od nas - kaže uzrujano otac Sava mazeći Igora koji mu cijelo vrijeme nije silazio iz naručja.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • aurora73 16.05.2009.

    @ Jug Hrvatske Neznam kako je kod vas, al ovdje kod mene u Istri bogme u mjesto i sela dolaze, među kuće, na ulici leže i sve su više agresivni. I ima ih previše, i svake godine sve više i više. Nek one žive u kršu i šumi, tamo gdje im je mjesto, ali bogme kad počinju se ovako približavat naseljenim mjestima, znak je da nešto treba poduzet.

  • alen0 16.05.2009.

    eto jucer bas rekao da ce uskoro bit prvi napadi zmija...sve vise i vise tih zmija

  • dodo2 16.05.2009.

    to su srbi ,nemoze ima ni poskok nista

Komentiraj...
Vidi sve komentare