To je to što me zanima!

Igor Bilonjić nije došao na sud jer je morao u bolnicu

Nova Gradiška: Igor Bilonjić i njegov brat Dejan, sinovi HDZ-ova zastupnika, su optuženi za napad na policajca. Igor na raspravu u utorak nije došao
Vidi originalni članak

Igor Bilonjić (25), sin saborskog zastupnika Mate Bilonjića (HDZ) osumnjičen je da je napao policajca Peru Petrića 14. veljače ove godine ispred Bilonjićeve diskoteke The Best. U utorak mu je počelo suđenje na sudu u Novoj Gradiški, na kojem se nije pojavio. Njegov brat Dejan, koji je također osumnjičen, kazao je sutkinji kako Igor (na slici) nije mogao doći jer je morao u bolnicu. Sutkinja je otkazala glavnu raspravu i zakazala novu za 20. svibnja s tim da je Dejanu rekla da bratu poruči kako u roku od pet dana mora donijeti medicinsku dokumentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • aura 04.05.2010.

    Ma vidi molim te, dok rade sra...ja ništa im nije, a kad za to treba odgovarat nekako teško se razbole da ni u sudnicu ne mogu uć.????

  • hrvatović 04.05.2010.

    živio hdz!!!

  • CoRny_ 04.05.2010.

    da ga bar znam da ga uzivo mogu popljuvat..... on bas na dan rocista kod doktora. pa to su fore iz srednje skole! treba mu kaznu zapicit i u pritvor do sljedeceg rocista! tatini sinovi... fuj!

Komentiraj...
Vidi sve komentare