To je to što me zanima!

Igor Dragovan: Nema guranja pod tepih, to se mora riješiti!

Dok SDP-ov tajnik Igor Dragovan nije želio puno komentirati ulazak policije kod županice, Jandroković je komentirao da su službe konačno počele raditi svoj posao
Vidi originalni članak

O ulasku policije u Sisačko-moslavačku županiju koja izuzima dokumentaciju i obavlja obavijesne razgovore u Sisačko-moslavačkoj županiji vezano uz optužbe Jasmine Jovev protiv županice Marine Lovrić Merzel, Igor Dragovan (SDP) doznao je od medija. Iako to nije želio posebno komentirati kratko je kazao.

- Svatko treba raditi svoj posao. Ono što želim je da se sve razriješi. Ako je netko odgovoran to treba razriješiti. Nema guranja pod tepih - rekao je glavni tajnik SDP-a.

Gordan Jandroković (HDZ) također nije bio raspoložen za komentar o ulasku policije u Sisačko- moslavačku županiju, ali je napomenuo:

- Službe su očito počele raditi svoj posao. To sada više nije pitanje politike i političkog prepucavanja nego pitanje poštivanja zakona i pravne države - rekao je.

Idi na 24sata

Komentari 117

  • pijevac 08.02.2014.

    ovaj sdp sve pršti od poštenja i sposobnosti...

  • zng108 08.02.2014.

    vec je to sve odradjeno dokazi unisteni politika je lopovska organizacija,,,,,,,,

  • Gricic7 08.02.2014.

    vama je problem dragovane sto je vas tepih postao premali za sve sto pokusavate skriti , a usput dosta slicis na one koji svakodnevno crtice vuku

Komentiraj...
Vidi sve komentare