To je to što me zanima!

Igor Fehir: Ne spavam jer sam u strahu, a noću me nadziru

Riječanin, koji tvrdi da su ga oteli i odvezli u Italiju, žali se zbog postupanja policije. Kaže da je zbog policijskog postupanja u istrazi izgubio posao i ugled na fakultetu
Vidi originalni članak

Riječanin Igor Fehir (24) nestao je 28. lipnja, a pronađen je u Vicenzi. Talijanskim policajcima je tada ispričao kako su ga otela dvojica muškaraca i odveli u Italiju. Fehir tvrdi kako do sada nije mogao ispričati svoju priču jer je hrvatska policija nametnula cenzuru te ih optužuje za nekorektno ponašanje. 

U pismu 'Policija baca ljagu na moje ime, dok u biti time prikriva svoju nesposobnost' Fehir piše kako je u stalnom strahu i da ne spava, piše Jutarnji list. Tvrdi da ga prate i da je zbog postupanja policije u istrazi izgubio posao te da je osramoćen pred profesorima na fakultetu. 

Trenutno je u Rovinju s djevojkom te kaže da ga prate muškarci s crnim kapama na glavi. U pismu je opisao kako su se jedne noći dvojica muškaraca buljili u njihov prozor. Fehir je izašao van sa psom i palicom, a oni su onda, kako kaže, pobjegli. Jedan je otišao prema moru, a drugi u auto kojem je registracija bila prekrivena papirom. 

- Zvali smo policiju, no policija se nije pojavila. Par sati kasnije su se vratili, no odmah bježe vidjevši mene kako izlazim - piše Fehir u pismu. 

Ogorčen je jer mu nitko ne želi pomoć. Kaže kako se za pomoć obratio na nekoliko adresa raznih institucija, ali da se ništa nije moglo poduzeti.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • yoeckie 26.07.2012.

    momak previse gleda filmove... bilo bi mu pametnije da gre ca delat.

  • ćubio 26.07.2012.

    MAN IN BLACK 4 dio (rijeka)...Glumci :Will Smith,Tommy Lee Jones,IGOR FEHIR!

  • MarioSamohod 26.07.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare