To je to što me zanima!

Igor Fehir tvrdi na YouTubeu kako nije izmislio svoju otmicu

Riječanina Igora Fehira (24) čeka kaznena prijava zbog lažnog prijavljivanja otmice. Pogledajte njegovu YouTube snimku u kojoj demantira da su ga snimile kamere...
Vidi originalni članak

Mladi Riječanin Igor Fehir (24) nestao je 28. lipnja, a pronađen je u Vicenzi. Talijanskim policajcima je ispričao kako su ga otela dvojica muškaraca i odveli u Italiju, no kada se vratio u Hrvatsku nije htio podnijeti kaznenu prijavu niti je pristao na liječnički pregled. U četvrtak je objavljeno kako će protiv njega policija podnijeti prijavu zbog lažnog prijavljivanja otmice, jer je navodno viđen ispred kockarnice u Opatiji, a vidio ga je i poznanik.

Fehir je na svom YouTubeu objavio video u kojem kaže da bi htio vidjeti snimku na kojoj je navodno snimljen te tvrdi da bi navodna snimka pala odmah kao dokaz. Također govori i da nikad nije probao drogu u životu.

Idi na 24sata

Komentari 130

  • gabrielZG 22.07.2012.

    Tvrdi on, šta tvrdi da mu treba zaštita od kamatara jer se zadužio zbog kocke, pazi oteli ga i ostavili mu mobitel, i taj da bude doktor, njemu treba specijalist psihijatar.Reko sam ja u prvoj priči o njemu da taj mulja .

  • direktor 22.07.2012.

    nema filma

  • Zmayo 22.07.2012.

    hahaha..vidio lik komentare i da ljudi ne puše njegovu priču pa maknuo video :) hehehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare