To je to što me zanima!

Igra loto 'cijela Jugoslavija': Na ljeto kreće lutrija bivše SFRJ

Svaka će zemlja na svom jeziku prenositi izvlačenje brojeva, a cijena jednog listića će navodno biti jedan euro. Brojeve će izvlačiti svakog četvrtka u Ljubljani
Vidi originalni članak

Novi loto, koji skupa organiziraju države bivše SFRJ, vjerojatno će početi tijekom ovog ljeta, a brojevi će se izvlačiti svakog četvrtka u Ljubljani. Svaka će zemlja na svom jeziku prenositi izvlačenje brojeva, a cijena jednog listića će navodno biti jedan euro. Zaokruživat će se pet od 50 brojeva, a podatke će obrađivati na zajedničkom računalnom serveru. Asocijacija lutrijskih udruga bivše Jugoslavije je pripremila pravilnik te radi na usklađivanju zakona, istaknuo je direktor Državne lutrije Makedonije, Jovan Siljanovski. Kako je rekao, fond za isplatu dobitaka će u svim državama iznositi 50 posto svih uplata u svakoj državi. U regionalnom lotu će sudjelovati Slovenija, Bosna i Hercegovina, Republika Srpska, Srbija, Crna Gora, Hrvatska i Makedonija, piše srpski Blic. 

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Ivan2707OS 16.01.2011.

    U razgovoru je uvijek najbolje koristiti blage riječi i jake argumente.

  • Dobricina 15.01.2011.

    Napokon, bit će puno veći fond nagrada...

  • vilavelebita_2 15.01.2011.

    Kroz sve instance i sve vidove nas ponovno uvlače u ,tamo neku, umjetnu divlju zajednicu! Ovaj nas hrvatski narod ništa nije naučio u Domovinskom ratu. Hoće li i naša djeca za desetak,dvadeset godina ginuti na svojim pragovima? O naivnog li i ludog naroda, Bože!!!???

Komentiraj...
Vidi sve komentare